Un român candidează la titlul de cel mai frumos bărbat din Spania

Un român candidează la titlul de cel mai frumos bărbat din Spania

Un tânăr român în vârstă de 19 ani, care trăiește în Spania, a fost ales să reprezinte provincia Burgos la Mister Spania, pentru titlul de cel mai frumos bărbat al anului 2023 din această țară.

Gabriel va participa la competiția Mister Spania Foto: Diario de Burgos

Gabriel Popescu trăiește cu părinții săi în orașul spaniol Burgos de la vârsta de trei ani, conform publicației Diario de Burgos.

Directorul acestor gale de frumusețe, Cres del Olmo, l-a contactat pe român pe Instagram și i-a propus să participe la ediția 2023, deși Gabriel nu intenționa să se înscrie.

Românul a fost convins că este o ocazie unică și a decis să nu o rateze. „Experiența mă motivează foarte mult și vreau să o trăiesc ca pe o oportunitate în care voi da tot ce am mai bun”, a spus Gabriel.

Se antrenează din greu pentru Mister Spania

Românul are o înălțime de 1,85 metri, părul șaten și ochii căprui-verzi, iar, în prezent, lucrează ca bodyguard într-un pub. El are experiență în lumea modelingului și i-ar plăcea să se dedice profesional acestei cariere.

„Sper să acced într-un loc foarte bun în finală și că acest concurs să fie o trambulină din care să apară pentru mine oportunități ca actor sau model”, a mărturisit el.

Gabriel vrea să-și reprezinte la un nivel ridicat comunitatea, astfel se pregătește psihic și fizic. Acesta se antrenează, de asemenea, pentru a-și menține musculatura corpului.

Ce hobby-uri are Gabriel

Gabriel trebuie să facă față unui test de talent și unei defilări în costum de baie, care este cel mai popular. Juriul mai analizează aspecte precum inteligența sau cunoașterea modului de a reacționa în diferite situații.

În finală vor ajunge cinci candidați, care vor trebui să răspundă fiecare la câte o întrebare. Concursul va debuta pe 28 mai și se va termina pe 3 iunie cu alegerea marelui câștigător.

Gabriel are ca hobby-uri: sportul, fotografia și gătitul.

Sunt un băiat foarte muncitor, cu o mare disciplină; Iubesc sporturile de contact”, a precizat el.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...