Un român care a cumpărat de pe Facebook un permis fals de conducere s-a dus la poliție să-l reînnoiască

Un român care a cumpărat de pe Facebook un permis fals de conducere s-a dus la poliție să-l reînnoiască

Un bărbat din Alba Iulia a fost condamnat la 4 luni și 20 de zile de pușcărie, pentru complicitate la fals în legătură cu permisul său de conducere.

Bărbatul s-a prezentat la poliție pentru a solicita reînoirea permisului fals, pe care l-a achiziționat în Germania pentru o plată de 2.000 de euro.

”Bărbatul, care aparent figura ca șofer de tir, a fost descoperit că nu a urmat nicio școală de șoferi, iar pemisul său fals a fost achiziționat pe platforma Facebook. Situația sa a ieși la iveal ă atunci când datele sale au fost introduse în sistemul autorităților, care au constatat falsificarea diocumentului”, potrivit stiridiaspora.ro.

Se pare că românul a obținut documentul fals în anul 2020, când se afla în Germania. Sentința de la Judecătoria Aiud, de patru luni și 20 de zile de închisoare cu amînare nu este definitivă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!