Un român care a salvat două femei și caii acestora în Germania, căutat pentru a i se mulțumi

Un român care a salvat două femei și caii acestora în Germania, căutat pentru a i se mulțumi

Un șofer român de TIR este căutat de două femei din Germania, după ce acesta le-a salvat lor și celor doi cai aflați în remorca mașinii lor viața, în contextul în care mașina în care se aflau a luat foc pe autostradă.

Potrivit unei postări pe Facebook a uneia dintre femei, Natalie Mueller, cele două se îndreptau spre Kandel, pe A62 , direcția Pirmansens, când mașina în care se aflau a luat foc în preajma unui tunel situat pe autostradă. Mașina avea atașată o remorcă cu doi cai.

Aceasta scrie că românul a alergat pe autostradă și a deconectat remorca în câteva secunde, iar apoi împreună cu alți oameni a împins remorca din zona periculoasă.

”Caut îngerul nostru păzitor, a salvat viața cailor noștri și probabil a noastră (a mea și a Claudiei Priem)!”, scrie femeia pe Facebook.

Postarea integrală:

„Șofer român de camioane a vrut!

În acest fel, eu caut îngerul nostru păzitor astăzi, cu siguranță caii noștri și probabil noi (eu și Claudia Priem) a salvat viața!

Când am fost în drum spre Kandel astăzi, la puțin timp după tunelul Hörnchenberg de pe A 62 în direcția Pirmasens, la ora 14:30, mașina mea a urcat în flăcări.

Acest om ne-a salvat acționând repede. El a alergat pe autostradă și a deconectat remorca în câteva secunde. Și cu alți primii care au răspuns, remorca cu caii din zona periculoasă a împins. Apoi ne-a avertizat de urgență să nu ne întoarcem la mașină și a plecat din nou. Eu și Claudia aș dori să-i mulțumesc personal acestui om.

Dacă l-am putea găsi pe Faceboock ar fi grozav! Distribuiți ce este necesar și dacă vă cunoaște cineva, traduceți-l în limba română!

Vă mulțumim, de asemenea, celorlalți ajutători, poliția de autostrăzi Kaiserslautern, departamentul de pompieri Landstuhl, întreținerea drumurilor și ADAC!”


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale