Un român, condamnat la închisoare pe viață: crima care a îngrozit în Anglia VIDEO

Un român, condamnat la închisoare pe viață: crima care a îngrozit în Anglia VIDEO

Un tânăr român, care se află deja după gratii pentru că a omorât cu bestialitate o femeie de 45 de ani, se confruntă în prezent cu noi acuzații. Conform procurorilor din Anglia, după ce Valentin Lazăr, în vârstă de 23 de ani, a săvârșit fapta reprobabilă, acesta ar fi și abuzat-o sexual, relatează Știri Diaspora .

Conform sursei menționate, faptele săvârșite de tânărul român au avut loc în luna mai a anului 2021. Maria Rawlings a fost ucisă cu lovituri de cuțit, dar și cu o scândură plină de cuie. După ce a fost condamnat în anul 2022 la închisoare pe viață , tânărul este acum acuzat și de viol.

Procurorii englezi susțin că românul ar fi abuzat-o sexual pe femeie înainte de a o abandona goală în tufișuri, conform Daily Mail.

Valentin Lazăr, care locuia în East Ham, își ispășește pedeapsa la închisoarea HMP Frankland. Întrucât se află deja în închisoare, el a participat la ședința de judecată, care a avut loc luni, 22 ianuarie, la tribunalul Old Bailey, prin videoconferință.

Valentin Lazăr se confruntă cu noi acuzații. Foto Captură video YouTube

Acest inculpat a apărut în fața dumneavoastră sub acuzația de omor, pentru care l-ați condamnat în februarie 2022. Acum este acuzat de viol în ceea ce privește aceeași victimă, Maria Rawlings, pentru omorul căreia a fost deja condamnat", a transmis procurorul Bill Emlyn Jones KC.

Judecătorul Mark Lucraft a decis să amâne procesul până la data de 11 martie. La această ședință, tânărul a fost asistat de un interpret român.

Valentin Lazăr a recunoscut faptul că a ucis-o pe femeie. În urma autopsiei, s-a constatat că femeia a fost ucisă prin sugrumare. De asemenea, ea prezenta răni la gură, piept și genunchi, dar avea și 15 coaste fracturate. În plus, au fost identificate peste 100 de semne pe trupul acesteia.

Unde și-a întâlnit românul victima

Înainte de a-și întâlni călăul, Maria Rawlings se prezentase la spitalul King George din Chadwell Heath pentru o durere de cap. Femeia, care avea probleme cu alcoolul, a părăsit unitatea spitalicească fără a fi consultată. Ulterior, ea s-a urcat în autobuzul în care se afla și românul, conform Daily Mail.

Femeia și tânărul au coborât la aceeași stație. Conform imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, cei doi au purtat o scurtă conversație înainte ca Lazăr să-și ia victima de braț și să o ducă spre un tufiș.

După 31 de minute, el a fost văzut singur, însă avea asupra lui geanta femeii. În final, după ce a ucis-o pe femeie, acesta a luat un alt autobuz pentru a ajunge acasă.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit a doua zi de o persoană care își scosese la plimbare câinele.

Soțul victimei, Tony Rawlings, a afirmat că femeia suferea de tulburare bipolară.

Uneori viața era o luptă pentru ea", a spus el.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”