Un român din Italia a murit pentru că a refuzat să se interneze. Se temea să-și abandoneze câinele

Un român din Italia a murit pentru că a refuzat să se interneze. Se temea să-și abandoneze câinele

Un român, în vârstă de 45 de ani, care locuia pe străzile orașului Ostia, Italia, a murit la spital. El a refuzase anterior să se interneze pentru a avea grijă de câinele său.

Ionel, românul care a murit la spital și câinele său / Foto: La Repubblica

În luna decembrie, presa italiană a scris despre Ionel. El trăia într-o rulotă abandonată, situată lângă piața orașului Ostia, împreună cu câinele său, Aron, un husky de 4 ani cu microcip și vaccinat.

Potrivit presei italiene, românul era bolnav, având o circulație deficitară a sângelui în picioare și mai multe probleme la stomac, fiind nevoie de internare. În vara anului 2022, bărbatul a avut o criză și a fost transportat la Spitalul Grassi, dar a refuzat internarea pentru că animalul său ar fi fost dus la un adăpost.

Problemele de sănătate ale românului s-au agravat în ultimele săptămâni, iar Ionel a fost nevoit să se interneze la spital și să își ducă câinele la un adăpost.

Pe 13 februarie, bărbatul a fost externat și a fost la adăpost să-și ia câinele, dar era închis. A vrut să meargă a doua zi, dar i s-a făcut din nou rău.

Voluntarii de la Crucea Roșie, care îl vizitau pe el și pe Aron, l-au găsit inconștient când i-au dus mâncare și niște haine. Au chemat ambulanța, l-au dus la spital, iar românul a murit în seara de marți, 14 februarie, scrie La Reppublica , citată de Știri Diaspora.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”