Un român din Spania și-a ucis iubita minoră cu care avea un copil, apoi i-a dezmembrat cadavrul și l-a împrăștiat VIDEO

Un român din Spania și-a ucis iubita minoră cu care avea un copil, apoi i-a dezmembrat cadavrul și l-a împrăștiat VIDEO

Au ieșit la iveală mai multe detalii cu privire la uciderea unei mame minore în Spania. Autorul, un cetățean român, în vârstă de 25 de ani, iubitul fetei, a strangulat-o și a dezmembrat-o, apoi i-a împrăștiat rămășițele prin Sevilia.

Românul, N.A. care a mărturisit în cele din urmă crima în fața anchetatorilor de la Guardia Civil, este arestat preventiv din 13 iunie 2021. Criminalul va fi judecat de un juriu începând cu 16 octombrie, la Tribunalul din Sevilla, potrivit teleprensa.com, care precizează că Parchetul cere în cazul lui condamnarea la peste 14 ani de închisoare.

Teribila crimă a avut loc în Sevilia, iunie 2021. Tânăra, Rocío Caíz, de 17 ani, a mers la locuința fostului ei iubit pentru a-i cere banii pentru pensia de întreținere a copilului minor pe care îl au împreună, potrivit publicației spaniole okdiario.com.

În rechizitoriu se arată că între cei doi a izbucnit o ceartă, legată de refuzul tinerei de a relua relația cu românul, în timpul căreia inculpatul, „folosindu-se de un cordon de pantalon (curea) și, după ce s-a plasat în spatele (minorei), i-a înconjurat gâtul și, cu intenția de a-i curma viața, a exercitat o presiune constantă asupra acestuia” până când fosta sa parteneră „a leșinat”, moartea survenind prin strangulare.

„A dezbrăcat cadavrul și a procedat la dezmembrarea acestuia”

Potrivit Parchetului, ulterior, inculpatul, „cu intenția de a ascunde cadavrul și de a face imposibilă identificarea acestuia în cazul în care ar fi fost găsit, a dezbrăcat cadavrul deja inert și, cu ajutorul a două cuțite, a procedat la dezmembrarea acestuia, depozitând rămășițele dezmembrate în saci de plastic care, în zilele următoare, au fost împrăștiate în diferite zone” din Sicilia.

Rocío Caíz. FOTO arhiva familiei

Mama fetei a mărturisit că fiica sa nu a vrut să meargă în acea zi la bărbat, dar că fostul iubit a insistat și i-a trimis un taxi. După dispariția tinerei, femeia a cerut public ca fostul iubit al fetei să spună „ceva dacă știe”, iar după ce românul și-a recunoscut fapta, i-a cerut să clarifice locul unde se află fiica sa.

Ce au cerut procurorii

Procurorul de caz solicită, în rechizitoriu, condamnarea inculpatului la 14 ani de închisoare pentru infracțiunea de „omor cu circumstanțele agravante de rudenie și sex”, interdicția de a comunica și de a se apropia la mai puțin de 500 de metri de copilul minor pe care îl are în comun cu victima pe o perioadă de 25 de ani; interdicția de a locui sau de a se deplasa în localitatea de domiciliu a familiei fetei pe aceeași perioadă de 25 de ani și decăderea din drepturile părintești.

De asemenea, Parchetul solicită patru luni suplimentare de închisoare pentru acuzat pentru o infracțiune împotriva sentimentelor religioase și a respectului față de persoana decedată.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?