Un senator român a transmis un mesaj de felicitări și pentru amante, cu ocazia zilei de 8 Martie VIDEO

Un senator român a transmis un mesaj de felicitări și pentru amante, cu ocazia zilei de 8 Martie VIDEO

Senatorul AUR Mircea Dăneasă a simțit nevoia să le transmită urări și amantelor, de ziua Internațională a Femeii. Parlamentarul și-a exprimat gândurile în timpul ședinței de plen.

De profesie pictor și sculptor, parlamentarul în vârstă de 67 de ani și-a uimit colegii cu urarea de 8 Martie, potrivit Stiri pe surse .

Senatorul de Suceava a luat cuvântul în timpul ședinței de plen de miercuri, iar în tradiționala urare de 8 martie a ținut să amintească și de amante

„La mulți ani tuturor celor care trebuie felicitate astăzi: domnișoare, soții, doamne, eventual amantele prietenilor”, a spus Dăneasă.

Anterior intervenția în plen a senatorului AUR, un alt parlamentar făcuse o trimitere specială la sexul frumos. Daniel Suciu, vicepreședintele Camerei Deputaților (PSD), spusese că știe că „femeile se bucură de orice minut în plus”.

Amintim că, în 2021, senatorul AUR Mircea Dăneasa a făcut o declaţie controversată la dezbaterea din Parlamenat pe tema legii privind introducerea educaţiei sexuale în şcoli.

„Omul modern – spun neuroştiinţele, nu eu – are creierul supersexualizat datorită dezvoltării premature a sinapselor sexuale. Şi asta e ştiinţă, nu ideologie. Atunci când sinapsele sexuale se dezvoltă, creierul omului nu mai este apt pentru studiu”, a spus senatorul care reprezintă sucevenii.

Anterior, fusese surprins dormind în Parlamentul României, chiar în prima săptămână de mandat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

3 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

4 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”