Un serial de la Antena 1, în topul preferințelor românilor, pe Netflix

Un serial de la Antena 1, în topul preferințelor românilor, pe Netflix

O producție românească recent achiziționată de platforma de streaming este în top 10 seriale Netflix, în România.

Mara Oprea, interpreta personajului Adela FOTO Antena 1

Producții de succes precum „Lista neagră“ și „Queen Charlotte: A Bridgerton Story“ au fost surclasate de „Adela“, care se află astăzi pe locul 4 în top 10 seriale Netflix România. Producția a fost difuzată în trecut la Antena 1, dar atrage și publicul platformei de streaming, situându-se printre preferatele utilizatorilor.

Primul dintre cele patru sezoane ale serialului a intrat pe Netflix la sfârșitul lunii mai. „Adela“ este un serial de ficţiune produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production pentru Antena 1 (difuzat la acest post TV între ianuarie 2021 și decembrie 2022).

Adaptată liber după serialul turcesc „Bahar: Viață furată/O Hayat Benim“, producţia s-a bucurat de un real succes în România, Cu o distribuţie din care fac parte nume mari ale scenei româneşti, printre care Maria Buză, Anca Sigartău, Mihai Călin, Marian Râlea, serialul a adus în prim-plan poveşti de dragoste, intrigi, drame, adevăruri, regrete, dar şi victime colaterale, prinse permanent între lupta dintre bine şi rău.

Producţia a depăşit deja graniţele româneşti toamna trecută, la Târgul de Televiziune de la Cannes, unde mai multe ţări s-au arătat interesate de achiziţionarea serialului.

Proiectul «Adela» ne-a surprins pe toţi, o spun cu mâna pe inimă. Am început filmările intr-o perioadă extrem de grea, când lumea avea nevoie de poveşti şi de un spaţiu în care să poată evada. Iar prin povestea Adelei tocmai asta le-am oferit. Ne-am bucurat că, timp de doi ani, producţia a fost în topul preferinţelor telespectatorilor din România şi iată că interesul pentru ea continuă să existe şi acum“, a declarat Ruxandra Ion.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…