Un serial pentru copii despre un om cu penisul uriaș face furori la TV în Danemarca

Un serial pentru copii despre un om cu penisul uriaș face furori la TV în Danemarca

Danemarca lansează o emisiune TV pentru copii despre omul cu penis uriaș, notează The Guardian.

Criticii condamnă ideea de serii animate despre un bărbat care nu-și poate controla penisul, dar alții au susținut-o.

John Dillermand are un penis extraordinar. De fapt, atât de extraordinar, încât poate efectua operațiuni de salvare, gravura picturi murale, ridica un steag și chiar fura înghețată de la copii.

Echivalentul danez al BBC, DR, are o nouă serie animată destinată copiilor de patru până la opt ani despre John Dillermand, bărbatul cu cel mai lung penis din lume, care depășește greutățile și provocările cu organele sale genitale record.

Serialul a provocat dezbateri despre ceea ce ar trebui - și nu ar trebui - să conțină televiziunea pentru copii.

De la premiera sâmbătă, adversarii au condamnat ideea unui bărbat care nu-și poate controla penisul. "Este acesta cu adevărat mesajul pe care vrem să-l transmitem copiilor în timp ce ne aflăm în mijlocul unui val imens #MeToo?" a scris autoarea daneză Anne Lise Marstrand-Jørgensen.

Emisiunea vine la doar câteva luni după ce prezentatoarea TV Sofie Linde a dat startul mișcării #MeToo a Danemarcei.

Christian Groes, profesor asociat și cercetător de gen la Universitatea Roskilde, a spus că este de părere că celebrarea programului asupra puterii organelor genitale masculine nu poate face decât să restabilească egalitatea. „Se perpetuează ideea standard a unei societăți patriarhale și se normalizează„ cultura vestiarului ”... care a fost folosit pentru a scuza o mulțime de comportamente proaste de la bărbați. Este menit să fie amuzant - deci este văzut ca inofensiv. Dar nu este. Și le învățăm acest lucru copiilor noștri. ”

Erla Heinesen Højsted, psiholog clinician care lucrează cu familii și copii, a spus că a crezut că adversarii emisiunii ar putea gândi prea mult lucrurile. „John Dillermand vorbește cu copiii și le împărtășește modul lor de gândire - iar copiilor li se pare amuzant organele genitale”, a spus ea.

„Spectacolul înfățișează un bărbat care este impulsiv și nu întotdeauna controlat, care face greșeli - așa cum fac copiii, dar, în mod crucial, Dillermand o face întotdeauna corectă. El își asumă responsabilitatea pentru acțiunile sale. Când o femeie din spectacol îi spune că ar trebui să-și țină penisul în pantaloni, de exemplu, el ascultă. Ceea ce este frumos. El este responsabil ”.

Højsted a recunoscut că timpul era slab și că un spectacol despre trupuri ar fi putut lua în considerare descrierea „diferenței și diversității” dincolo de un diller supradimensionat (argoul danez pentru penis; "Dar aceasta nu este categoric o emisiune despre sex", a spus ea. „A pretinde că este vorba de idei pentru adulți.”

DR, radiodifuzorul de servicii publice danez, are reputația de a depăși granițele - în special pentru copii. Un alt obstacol în programarea copiilor este Onkel Reje, o figură populară care blestemă, fumează pipă și evită băile - credeți că domnul Tumble îl întâlnește pe părintele Jack. Un personaj din Știrile Gepetto i-a făcut pe conservatori să se strecoare în 2012, când a dezvăluit dragostea pentru îmbrăcare. Și Ultra Smider Tøjet (Ultra Strips Down) a provocat indignare în 2020 pentru că a prezentat copiilor cu vârste cuprinse între 11-13 ani un grup de adulți nud, dar, susține Højsted, astfel de critici au fost nejustificate.

„Ce tip de cultură creăm pentru copiii noștri dacă este în regulă ca aceștia să vadă corpuri„ perfecte ”pe Instagram - îmbunătățite, digital sau cosmetic - dar nu„ corpuri reale ”?” a spus ea.

DR a răspuns ultimelor critici spunând că la fel de ușor ar fi putut realiza un program „despre o femeie fără control asupra vaginului” și că cel mai important lucru era că copiii se bucurau de John Dillermand.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…