Un șofer a oprit în trafic un camion care urma să intre în Pasajul Unirii. La un pas de o nouă tragedie VIDEO

Un șofer a oprit în trafic un camion care urma să intre în Pasajul Unirii. La un pas de o nouă tragedie VIDEO

O înregistrare video ce a fost postată pe Youtube s-a viralizat urgent în România. Zeci de utilizatori au comentat filmulețul care pare realizat în București, la Pasajul Unirii. Aici au avut loc mai multe accidente rutiere în ultima perioadă.

Imaginile par să fi fost surprinse de o cameră de bord al unei mașini și arată cum un șofer își oprește autoturismul după ce observă apariția unui camion de dimensiuni mari din sensul opus. Bărbatul merge apoi în fața vehiculului de mare tonaj și îi face semn să oprească, arătându-i că există un obstacol în față.

Ulterior, șoferul camionului decide să iasă de pe sensul inițial de mers, iar filmarea se încheie cu un mesaj editat pe înregistrarea video, care spune: „Numere de Bulgaria”, potrivit Știrilor Pro TV.

Șoferul l-a atenționat pe conducătorul camionului FOTO captură video

De asemenea, potrivit informațiilor care se văd pe înregistrare, clipul pare să fi fost realizat în 3 februarie 2023, la ora 21.31.

„Numere de Bulgaria”

Postarea a adunat mai multe comentarii.

„Dacă nu erai tu, ăsta ar fi fost al 4-lea accident pe care l-aș fi văzut în pasajul vieții! Felicitări!”

Cred ca se îndreptau în pasajul cu probleme. Ai reacționat bine

L-ai salvat de probleme, bine că ai fost pe fază”

Pasajul Unirii... magnet de accidente

Recent, Primăria Sectorului 4 a anunțat că vehiculele cu o masă maximă autorizată mai mare de 3,5 tone nu vor mai putea circula prin Piaţa Unirii. Măsura nu se va aplica mijloacelor de transport în comun şi celor de intervenţie în situaţii de urgenţă.

Măsuri, după mai multe incidente

De asemenea, autoritățile locale au descoperit „tasări ale sistemului rutier” aflat deasupra pasajului Unirii din București.

Mai multe accidente au avut loc în Pasajul Unirii în ultima perioadă. Un camion a rămas blocat, după ce șoferul nu a respectat limita. I-au fost dezumflate roțile ca să poată fi scos de acolo.

Incidentul a avut loc la doar trei săptămâni după ce un autocar cu turiști greci a lovit bara de presemnalizare de la intrarea în pasaj, o persoană decedând. Iniţial, peste 20 de persoane au fost transportate la spital .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

4 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

5 Ce se întâmplă în China?