Un șofer de TIR a murit la volan în timp ce conducea pe autostradă. Cum a reușit să evite un accident, cu ultimele puteri

Un șofer de TIR a murit la volan în timp ce conducea pe autostradă. Cum a reușit să evite un accident, cu ultimele puteri

Un bărbat de 40 de ani din Napoli a murit în timp ce era la volanul unui TIR pe o autostradă din Italia. Bărbatul a suferit un infarct, însă cu ultimele puteri a reușit să tragă pe dreapta și să evite o tragedie.

Giovanni Gaito Arhivă personală Facebook

În seara zilei de joi, 23 februarie, un bărbat de 40 de ani din Napoli conducea un TIR care era încărcat cu material inflamabil pe Autostrada del Sole, dintre Frosinone și Ceprano, în Italia, conform publicației corriere.it .

Giovanni Gaito a fost răpus de un infarct în timp ce conducea, dar a avut luciditatea și vigilența necesară, evitând astfel o tragedie.

Manevrele nesigure au atras atenția și altor șoferi de camioane care, potrivit reconstituirii furnizate ulterior de poliția rutieră, au format un fel de „barieră” mobilă între camionul-cisternă, care transporta lichid inflamabil, și mașinile care veneau din sens opus .

Cu ultimele puteri, șoferul autovehiculului de mare tonaj a reușit să tragă pe dreapta înainte de a muri.

Poliția rutieră a început să primească numeroase apeluri în jurul orei 19.30. Alți participanți la trafic au semnalat că un vehicul greu de marfă circula în zig-zag în direcția Napoli.

Moartea lui Giovanni Gaito a zguduit comunitatea din Saviano, iar zeci de mesaje de condoleanțe au ajuns la familie pe rețelele de socializare. Bărbatul în vârstă de 40 de ani era căsătorit și avea două fiice.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...