Un şofer, oprit cu focuri de ARMĂ după ce poliţiştii l-au urmărit 30 de kilometri

Un şofer, oprit cu focuri de ARMĂ după ce poliţiştii l-au urmărit 30 de kilometri

Un şofer în vârstă de 40 de ani a fost oprit de poliţişti doar după ce au tras focuri de armă, acesta gonind pe străzile din Mangalia, unde a forţat şi barajul format de oamenii legii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Şoferul de 40 de ani, din Bucureşti a forţat două baraje ale poliţiştilor constănţeni, care încercaseră să-l oprească pentru un control de rutină şi a fost oprit după ce a gonit aproximativ 30 de kilometri şi numai după ce oamenii legii au folosit armamentul din dotare.

Potrivit anchetatorilor, duminică dimineaţă, în jurul orei 08.00, un echipaj de poliţie a încercat să oprească în municipiul Mangalia şoferul unui autoturismde lux, dar conducătorul auto nu a oprit la semnalul echipajului şi a continuat deplasarea în viteză.

La intrarea în Eforie Nord el a forţat un baraj al Poliţiei, format din două autospeciale şi o motocicletă, una dintre autospeciale fiind zgâriată uşor.
 
Ulterior, în zona podului de la Agigea, un alt baraj al poliţiei a reuşit să-l oprească pe şofer, dar numai după ce un poliţist a efectuat un foc de avertisment în plan vertical.

Bărbatul a fost dus la sediul Poliţiei din Mangalia pentru a fi testat şi ulterior sa fie luate măsurile legale împoriva sa.

Mediafax


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...