Un șofer ucrainean, suspect de Parkinson, a provocat haos pe străzile din Galați

Un șofer ucrainean, suspect de Parkinson, a provocat haos pe străzile din Galați

Un șofer ucrainean, suspect de Parkinson, a creat haos pe străzile din orașul Galați. El a fost văzut în trafic de alți șoferi, care s-au speriat și au sunat la Poliție. El a fost amendat și a rămas fără permis.

Polițiștii l-au amendat pe șoferul ucrainean FOTO: Arhivă, Adevărul

„Un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Galați a fost sesizat de către mai mulți participanți la traficul rutier, cu privire la faptul că un autoturism, la volanul căruia s-ar afla un bărbat, se deplasează în mod sinuos pe partea carosabilă și ar fi încălcat mai multe reguli de circulați pe strada Ana Ipătescu și apoi pe strada Portului, din municipiul Galați. Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului indicat, iar la scurt timp, l-au identificat pe bulevardul Marea Unire, la volan aflându-se o femeie, cu vârsta de 51 de ani, de cetățenie ucraineană, cu permis de conducere valabil. La testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ”, au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

Mașina circula sinuos și a intrat pe contrasens

Mai mulți martori au filmat mașina care se deplasa „sinuos” a intrat pe contrasens și a făcut o depășire riscantă. În urma vizionării imaginilor, polițiștii au stabilit că și bărbatul fusese la volan. Este vorba despre o familie de ucraineni, stabilită temporar la Galați.

„În urma imaginilor apărute în mediul online, polițiștii s-au sesizat cu privire la faptul că acest autoturism fusese condus anterior de bărbatul de 62 de ani, pe strada Ana Ipătescu și pe strada Portului și nu a respectat regulile privind depășirea, motiv pentru care s-a dispus sancționarea contravențională a acestuia cu amendă de 870 de lei și s-a luat măsura reținerii permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă de 60 de zile”, au precizat polițiștii gălățeni.

Șoferul ucrainean se comporta ciudat, astfel că polițiștii au decis că se impune o evaluare medicală pentru a se afla dacă bărbatul este apt pentru a conduce o mașină.

„Totodată, vor fi efectuate demersuri pentru a se stabili dacă persoana în cauză era aptă din punct de vedere medical de a conduce autovehicule pe drumurile publice”, a mai transmis Poliția Galați.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

5 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?