Un soldat rus care dădea sfaturi video despre supraviețuire a încheiat comunicarea cu... propriul sfârșit VIDEO

Un soldat rus care dădea sfaturi video despre supraviețuire a încheiat comunicarea cu... propriul sfârșit VIDEO

Un soldat rus care se filma în timp ce dădea sfaturi despre cum să supraviețuiești în războiul din Ucraina, a fost lovit în direct într-un bombardament ucrainean.

Soldatul rus nu a mai apucat să termine relatarea FOTO captură telegram

Clipul, distribuit pe Telegram de jurnalistul ucrainean Yurii Butusov , îl arată pe soldat mergând singur într-o locație nespecificată. Înainte să fie lovit, el a menționat că a primit un sfat cheie care l-a ajutat să lupte în Ucraina fără a fi rănit.

Plecăm din misiune. Am desfășurat o misiune de luptă timp de mai multe zile, acum ne întoarcem acasă. Este vreme de rahat în țara asta... azi este 1 decembrie, prima zi de iarnă. Suntem în război”, a spus soldatul rus.

După cum spunea primului meu comandant de companie, când eram cadet la faimoasa Școală Superioară de Comandă Aeropurtată General V.F. Margelov din Ryazan, de două ori distinsă cu Ordinul Roșu al Bunei Vestiri al lui Suvorov... pentru a supraviețui în război...,” a mai apucat să spună soldatul înainte de a fi lovit și a țipa de moarte.

ATENȚIE! Imagini care vă pot afecta emoțional!

Nu este clar dacă atacul a provenit din partea Ucrainei, scrie Newsweek , care arată că nu a putut verifica imediat când sau unde a fost filmat videoclipul, dar a contactat Ministerul Apărării al Rusiei prin e-mail pentru comentarii.

Secretul supraviețuirii parașutistului ocupant pe pământ ucrainean rămâne nesoluționat”, a scris Butusov într-o postare care a însoțit materialului video. „Cu toate acestea, de fapt, rețeta nespusă era simplă - stai în Ryazan și totul nu va fi atât de fatal”, a comentat acesta.

Butusov se referea la locația institutului educațional militar din Ryazan, la aproximativ 200 de kilometri sud-est de Moscova, unde soldatul a declarat că s-a antrenat. Școala a fost înființată în 1918 și este academia militară oficială și centru de pregătire avansată al Forțelor Aeropurtate Ruse.

În septembrie, peste 60 de soldați ruși au fost uciși sau răniți într-un atac cu artilerie din partea propriei armate.

Potrivit lui Yurii Misiagin, membru al parlamentului Ucrainei, în septembrie, soldații ruși în Opcine, un sat din regiunea ucraineană Donețk, se retrăgeau către noi poziții în mod haotic și aproape în panică, când alte forțe rusești i-au confundat cu trupe ucrainene.

Ca rezultat, un operator de drone a ordonat un atac de artilerie asupra lor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?