Un suspect de 33 de ani, arestat în cazul uciderii rapperului american Takeoff VIDEO

Un suspect de 33 de ani, arestat în cazul uciderii rapperului american Takeoff VIDEO

Poliţia din Houston a anunţat vineri arestarea unui suspect în cazul uciderii în noiembrie a tânărului rapper american Takeoff, membru al trupei de hip-hop din SUA, Migos, relatează AFP, citată de Agerpres.

Rapperul american Takeoff

Suspectul, în vârstă de 33 de ani, Patrick Xavier Clark, a fost arestat joi seara în legatură cu uciderea muzicianului, care a fost ucis pe 1 noiembrie într-un club de bowling din Houston, Texas, a declarat şeful poliţiei, Troy Finner, în cadrul unei conferinţe de presă.

Un alt tânăr de 22 de ani a fost arestat miercuri în acelaşi dosar pentru port ilegal de armă.

Un oficial al poliţiei din Houston, Michael Burrow, a afirmat că atacul armat a avut loc după o dispută izbucnită la o petrecere privată la care rapperul nu a participat. Alte două persoane au fost, de asemenea, împuşcate. Ancheta continuă, a adăugat Burrow.

Născut pe 18 iunie 1994 în Georgia, Takeoff, pe numele său adevărat Kirshnik Khari Ball, era membru al grupului de rap Migos, alături de unchiul său Quavo şi vărul său Offset, acesta din urmă părăsind grupul şi fiind în prezent căsătorit cu cântăreaţa americană Cardi B.

Grupul Migos, originar din Atlanta, a devenit cunoscut în 2013 cu hit-ul "Versace", pe care rapperul canadian Drake l-a remixat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”