Un tânăr din Gabon incendiază rețelele de socializare cu o piesă a lui Céline Dion

Un tânăr din Gabon incendiază rețelele de socializare cu o piesă a lui Céline Dion

Un tânăr în vârstă de 17 ani din Gabon face furori pe internet cu o interpretare a celebrei piese 'The Power of Love', în varianta lui Celine Dion, relatează AFP.

Sursa foto: captură YouTube

Aproximativ un milion de vizualizări a strâns clipul său filmat în casa scărilor unui imobil din Libreville. Tânărul Samuel a ajuns la inimile a mii de internauți depășind cu mult granița Gabonului prin interpretarea sa "a capella" a celebrei piese 'The Power of Love'.

Așezat pe trepte, adolescentul a fost filmat de sora sa, Alvine, care era în trecere prin clădire și care pentru un moment a crezut că un vecin o ascultă la radio pe Céline Dion. "Sunt uimit. Știam că mă filmează, dar nu am crezut că o să posteze clipul pe rețelele de socializare", a declarat el telefonic pentru AFP.

O prietenă a surorii sale a trimis clipul unui blogger influent, Barack Nyare Mba, care a creat o pagină pe rețelele de socializare pentru ca tânărul să-și găsească un producător, sau pentru a fi chemat la vreun concurs. Tânărul a mărturisit că a fost contactat de organizatorii concursului pentru televiziune "The Voice" difuzat de postul francez TF1, precum și de agenți din Cote d'Ivoire.

"Cânt de când aveam trei ani", spune adolescentul cu vocea cristalină, căruia îi plac melodiile lente și de dragoste și care visează să o întâlnească cândva pe Céline Dion. Tânărul care nu a luat niciodată lecții de canto, a mărturisit că a fost nevoit să renunțe la școală din "lipsă de mijloace financiare".

Samuel urmează să participe marți la emisiunea Télé Gabon. "Nu prea este impresionat de succesul său pe internet. Nu prea este adeptul rețelelor de socializare", a comentat fratele său mai mare, Paul.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu