Un tânăr din Gabon incendiază rețelele de socializare cu o piesă a lui Céline Dion

Un tânăr din Gabon incendiază rețelele de socializare cu o piesă a lui Céline Dion

Un tânăr în vârstă de 17 ani din Gabon face furori pe internet cu o interpretare a celebrei piese 'The Power of Love', în varianta lui Celine Dion, relatează AFP.

Sursa foto: captură YouTube

Aproximativ un milion de vizualizări a strâns clipul său filmat în casa scărilor unui imobil din Libreville. Tânărul Samuel a ajuns la inimile a mii de internauți depășind cu mult granița Gabonului prin interpretarea sa "a capella" a celebrei piese 'The Power of Love'.

Așezat pe trepte, adolescentul a fost filmat de sora sa, Alvine, care era în trecere prin clădire și care pentru un moment a crezut că un vecin o ascultă la radio pe Céline Dion. "Sunt uimit. Știam că mă filmează, dar nu am crezut că o să posteze clipul pe rețelele de socializare", a declarat el telefonic pentru AFP.

O prietenă a surorii sale a trimis clipul unui blogger influent, Barack Nyare Mba, care a creat o pagină pe rețelele de socializare pentru ca tânărul să-și găsească un producător, sau pentru a fi chemat la vreun concurs. Tânărul a mărturisit că a fost contactat de organizatorii concursului pentru televiziune "The Voice" difuzat de postul francez TF1, precum și de agenți din Cote d'Ivoire.

"Cânt de când aveam trei ani", spune adolescentul cu vocea cristalină, căruia îi plac melodiile lente și de dragoste și care visează să o întâlnească cândva pe Céline Dion. Tânărul care nu a luat niciodată lecții de canto, a mărturisit că a fost nevoit să renunțe la școală din "lipsă de mijloace financiare".

Samuel urmează să participe marți la emisiunea Télé Gabon. "Nu prea este impresionat de succesul său pe internet. Nu prea este adeptul rețelelor de socializare", a comentat fratele său mai mare, Paul.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată podul care va lega Ardealul de Oltenia

2 Noi stenograme despre avocata Cămătarilor / L-a apărat și pe Fluturică, un interlop care a bătut o victimă cu pl…

3 Criza energetică europeană se va înrăutăți în această iarnă. Consumatorii ar putea fi rugați să consume mai pu…

4 Așa o fi?

5 VIDEO Trei români beți au devastat un bar în Italia, i-au bătut pe angajați și pe proprietar