Un tânăr născut în România și adoptat în străinătate își caută familia biologică: „Nu judec pe nimeni”

Un tânăr născut în România și adoptat în străinătate își caută familia biologică: „Nu judec pe nimeni”

Un tânăr născut în România și adoptat în străinătate își caută familia biologică. Deși se află în SUA și are o familie iubitoare, care îi oferă tot confortul, băiatul vrea să își cunoască originile.

Tânărul adoptat în SUA vrea să își cunoască mama FOTO Jurnal Emigrant

Florin Alexandru Cîrjeu s-a născut la data de 2 aprilie 1998 în Tecuci, județul Galați. Chiar dacă a fost abandonat de cea care i-a dat viață, tânărul vrea să o cunoască. El a transmis un mesaj emoționant pentru familia sa biologică pe pagina de Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României , relatează jurnalemigrant.com .

Acesta își dorește să își cunoască frații sau surorile pe care s-ar putea să îi aibă, dar și pe mama care l-a părăsit.

Sunt curios să știu dacă mai am frați și surori. Nu judec pe nimeni pentru decizia de a mă da spre adopție. Vreau doar să îi cunosc”, a transmis el.

Florin a precizat că mama sa se numește Gina Cîrjeu și s-a născut în 1978, era din Tecuci, iar domiciliul ei la momentul nașterii copilului era în Brăhășești, județul Galați.

Tânăruș roagă toți românii să transmită mai departe mesajul său sau, dacă au informații, să-l contacteze prin intermediul paginii de Facebook cu informații pentru -l ajuta să își găsească mama.

Florin a fost adoptat de o familie din SUA și a mărturisit că își dorește să își cunoască familia biologică. Deși s-a stabilit acolo, tânărul este hotărât să se întoarcă în România pentru a duce la capăt cea mai importantă misiune a vieții sale: găsirea familiei biologice.

Cum speră un român, adoptat în Norvegia, să își găsească familia biologică. „Lipsesc multe informații”

Ioan Kovacs s-a născut în noiembrie 1992, în Cehu Silvaniei, un mic orășel situat în nord-vestul României, în județul Sălaj, potrivit unei postări de pe pagina „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”. La numai trei ani și jumătate, în anul 1996, viața lui s-a schimbat radical, după ce a fost dat spre adopție, în străinătate.

Dosarul de adopție, incomplet

Bărbatul este hotărât să își cunoască familia biologică. Dosarul de adopție nu pare să îi fi fost de prea mare ajutor, întrucât este necompletat, prezentând doar frânturi de informații, notează publicația Jurnal de Emigrant.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”