Un tir condus de un șofer turc a lovit mortal un pieton, pe DE 581 în județul Galați

Un tir condus de un șofer turc a lovit mortal un pieton, pe DE 581 în județul Galați

Accident mortal pe Drumul European 581, la ieșirea din orașul Tecuci către Bârlad. Un șofer turc, aflat la volanul unui tir, a accidentat mortal un bărbat, care se afla pe drum.

Un echipaj SMURD a intervenit, însă victima nu a putut fi salvată FOTO: ARHIVĂ

Potrivit IPJ Galați, accidentul a avut loc vineri, 30 decembrie 2022, la ora 20.49. Poliția Galați a fost sesizată prin Apel Unic de Urgență 112, cu privire la faptul că pe Drumul European 581, la ieșirea din municipiul Tecuci către municipiul Bârlad, a avut loc un accident rutier în urma căruia o persoană a decedat.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier-Biroul Drumuri Naționale și Europene, ajunși în scurt timp la fața locului, au constatat că cele sesizate se confirmă.

În urma verificărilor și cercetărilor preliminarii, au stabilit faptul că un bărbat, cu cetățenia turcă, în timp ce conducea un ansamblu format din cap tractor cu semiremorcă, înmatriculat în Turcia, având direcția de deplasare dinspre municipiul Bârlad către municipiul Tecuci, a surprins și accidentat mortal un bărbat, care se afla pe partea carosabilă.

„Bărbatul decedat nu a putut fi identificat cu ocazia cercetării la fața locului, întrucât nu avea niciun act de identitate asupra sa, vârsta aproximativă fiind cuprinsă între 50 și 60 de ani. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Galați, în vederea efectuării necropsiei”, a transmis IPJ Galați.

A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier.

Bărbat găsit mort într-un șanț, pe marginea drumului.

Un bărbat de 36 de ani din comuna brăileană Roşiori a fost găsit decedat, în urmă cu câteva zile, într-un şanţ de pe marginea drumului, el fiind victima unui accident rutier. Potrivit polițiștilor, bărbatul a fost lovit de o maşină condusă de un şofer băut care a părăsit locul accidentului.

Poliţiştii au efectuat cercetări pentru identificarea vehiculului în cauză, acesta fiind găsit pe raza localităţii Roșiori, cu mai multe avarii.

„De asemenea, a fost identificat şi şoferul, fiind vorba de un tânăr în vârstă de 26 de ani, rezultând faptul că în acea seară ar fi condus vehiculul pe DJ 211, pe sensul de mers Tătaru - Roşiori şi ar fi accidentat un pieton ce se deplasa pe partea carosabilă. Ulterior, acesta a părăsit locul accidentului, parcându-şi maşina în spatele locuinţei. Poliţiştii l-au testat atât cu aparatul drugtest, rezultatul fiind negativ, cât şi cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibaţie alcoolică de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice", au mai adăugat reprezentanții IPJ Brăila.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

4 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990