Un traficant de droguri din Florida a sunat la poliție pentru a sesiza că i s-a furat cocaină din mașină

Un traficant de droguri din Florida a sunat la poliție pentru a sesiza că i s-a furat cocaină din mașină

Poliția din Florida a anunțat că un bărbat care a precizat că este traficant de droguri a sunat pentru a sesiza că din mașină i-a fost furată o cantitate de cocaină, relatează agenția de știri UPI.

Biroul șerifului din Okaloosa a primit un telefon de la David Blackmon, de 32 de ani, care a sesizat că cineva i-a furat bani și o pungă cu cocaină din mașină.

"Blackmon i-a spus polițistului care a răspuns apelului că cineva i-a spart mașina când era parcată pe Ed Street, la n. 400, și i-a furat 50.000 de dolari și un sfert de uncie (o uncie este echivalentul a 28 de grame — n.r.) de cocaină dintr-un compartiment", a precizat poliția.

Când s-au deplasat la mașina reclamantului, polițistul a găsit droguri și accesorii pentru administrarea lor în mai multe locuri.

"Ajutorul de șerif a găsit cocaina în același loc. De asemenea, el a găsit o pipă pentru crack (o formă de cocaină care poate fi fumată) pe jos și o cantitate de crack lângă cocaină într-o consolă din bord. Banii nu au fost găsiți", a precizat poliția.

Bărbatul a fost în cele din urmă arestat și pus sub acuzare pentru posesie de cocaină, faptul că a rezistat arestării fără a face uz de violență și pentru posesie de accesorii pentru administrarea drogurilor, notează UPI.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Drama Foișor”, o nouă manipulare ordinară? / Directorul pus de Firea, elementul-cheie al regiei

2 Petrecere de pomină la Miami, cu Loredana, vedete și milionari din România

3 Ucraina / perspectiva repetării scenariului sfâşierii Iugoslaviei

4 „Armata” de prostituate de lux folosită de Securitate pentru străini. Cine erau tinerele folosite pentru sex, …

5 Apă de ploaie / Vaccinul chinezesc Coronavac are eficacitate aproape de zero, după studii. Țările care imunizeaz…