Un traficant de droguri evadat a omorât patru copii şi pe bunicul lor, în Texas: „Te lasă fără cuvinte” VIDEO

Un traficant de droguri evadat a omorât patru copii şi pe bunicul lor, în Texas: „Te lasă fără cuvinte” VIDEO

Bunicul alături de nepoţii săi se pregăteau pentru vacanţa pe care şi-o doreau de mult timp. Aceştia plănuiau să aibă următoarele activităţi: tras la ţintă, plimbări cu barca şi pescuit.

Collins ştia că poliţia căuta în zonă un criminal condamnat pentru legături cu un cartel mexican de droguri care evadase din închisoare în urmă cu trei săptămâni, însă cel mai probabil nu ştia că bărbatul care a evadat a spart o casă din apropiere, conform unui prieten de familie, David Crain, relatează The Guardian .

La câteva ore de la sosirea lor la fermă, Collins şi nepoţii săi au fost ucişi de deţinutul, Gonzalo Lopez, 46 de ani. El a furat de la fermă arme, haine şi un camion, înainte ca poliţia să-l împuşte la peste 350 de kilometri distanţă.

Poliţiştii din Houston i-au identificat vineri seara pe Markov Collins, 66 de ani; Waylon Collins, 18 ani; Karson Collins, 16 ani; Hudson Collins, 11 ani; şi Bryson Collins, 11 ani, drept cei 5 membri ai familiei omorâţi de Lopez.

Waylon, Karson şi Hudson Collins erau fraţi, iar Bryson Collins era vărul lor, a declarat pastorul familiei, Steve Bezner, în cadrul unei conferinţe de presă.

„Ceea ce s-a întâmplat cu familia Collins te lasă fără cuvinte. Chiar şi pentru cei mai puternici, acest lucru este foarte greu de acceptat”, a declarat Crain, prietenul familiei.

Lopez a evadat dintr-un autobuz care îl transporta la o închisoare de stat din Texas pentru un control medical, pe 12 mai, cu trei săptămâni înainte de a ucide. El l-a atacat pe şoferul autobuzului şi a reuşit să fugă în pădure, deşi poliţiştii au tras asupra lui.

A fost demarată o amplă operaţiune de căutare a deţinutului, în care era implicat şi un avion, iar autorităţile au oferit o recompensă de 50.000 de dolari pentru informaţii care să ducă la găsirea lui Lopez.

Bărbatul avea două condamnări la închisoare pe viaţă, ambele pentru crimă. El avea legături cu cartelul de droguri La Maña din Mexic.

Poliţiştii au cercetat inclusiv ferma familiei Collins, dar nu au găsit dovezi că deţinutul ar fi trecut pe acolo.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina