Un ucrainean a fost depistat cu aproape 400.000 de dolari în Vama Siret. Ce le-a spus polițiștilor

Un ucrainean a fost depistat cu aproape 400.000 de dolari în Vama Siret. Ce le-a spus polițiștilor

Un ucrainean a mers la sediul Poliției de Frontieră Siret (PTF) cu 390.000 de dolari într-un rucsac și a spus că suma de 100.000 de dolari confiscată marți de la o femeie îi aparține lui.

Un ucrainean a mers la sediul Poliției de Frontieră Siret cu 390.000 de dolari

O femeie cu dublă cetățenie româno-ucraineană a fost observată călătorind pe jos în apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Siret, marți, 25 iulie, în jurul orei 11. Întrebată despre motivul pentru care se găsește acolo, femeia nu a putut da explicații. Mai mult, la un control polițiștii de frontieră a găsit în rucsacul ei o sumă impresionantă de bani, respectiv 100.000 de dolari.

Ulterior, un bărbat de 50 de ani s-a prezentat la sediul PTF Siret cu un rucsac în care avea aproape 400.000 de dolari și le-a spus polițiștilor că și suma femeii este a lui.

„În urma unor verificări specifice cu privire la documentele prezentate de bărbat pentru banii pe care-i deținea și a constatării faptului că există neconcordanțe între declarațiile femeii și ale bărbatului, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Siret s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de fals în declarații”, a transmis Poliția de Frontieră Siret.

Drept urmare, polițiștii de frontieră au confiscat de la ambele persoane, suma de 490.000 de dolari. În prezent, aceștia fac verificări în vederea documentării întregii activități infracționale sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?