Un urs relaxat devine viral între utilizatorii Reddit: Imaginile zen care fac înconjurul Internetului - FOTO

Un urs relaxat devine viral între utilizatorii Reddit: Imaginile zen care fac înconjurul Internetului - FOTO

Fotografia unui urs de la Grădina Zoologică din Berlin care se relaxa într-o dimineaţă însorită într-o ipostază surprinzător de senină, a devenit sursa de inspiraţie a mai multor utilizatori Reddit care au folosit imaginea animalului într-o serie de fotografii amuzante prelucrate în Photoshop.

Un urs relaxat devine viral între utilizatorii Reddit: Imaginile zen care fac înconjurul Internetului

Unii urşi chiar ştiu ce înseamnă viaţa.

Un urs de la Grădina Zoologică din Berlin ştie cum să profite de soarele unei dimineţi calde. Cea mai stresată persoană şi-ar găsi liniştea şi seninătatea doar privindu-l cât de relaxat şi meditativ este.

Ipostaza relaxată şi detaşată a ursului i-a inspirat pe experţii Photoshop de pe Reddit să îi ofere magnificului animal omagiul pe care îl merită, precizează mashable.com.

Mai mult, utilizatorii Reddit s-au îngrămădit să scrie cuvinte apreciative faţă de starea meditativă a ursului de la grădina zoologică din Berlin: "Are un Chi puternic", a scris utilizatorul supranumit ewoksareevil. Alţii au scris: "Este prea tare!", sau "All it needs is some bear girls/ N-are nevoie decât de nişte ursoaice!" (joc de cuvinte între "bear girls/ ursoaice" şi numele renumitul aventurier, prezentator de televiziune şi explorator britanicBear Grylls). Jocurile de cuvinte ale utilizatorilor Reddit au fost inspirate şi de fotografii inedite: "Captain Abearica" (aluzie la eroul din filmul "Captain America")

Utilizatoarea SophieOfTarth a scris la rândul său: "Întâi a fost Laika căţelul, apoi Vladimir ursul ", adăugând o fotografie prelucrată în Photoshop cu primul animal trimis în spaţiu de sovietici, care a orbitat în jurul Pământului.

Un alt utilizator a excalamat: "Cel mai bun exemplu de ce iubesc Reddit. Merci ;)".

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina