Un ziar din Costa Rica publică noi informații și fotografii cu Udrea și Bica. Shopping, apartamente scumpe, mașini de lux și bani cash

Un ziar din Costa Rica publică noi informații și fotografii cu Udrea și Bica. Shopping, apartamente scumpe, mașini de lux și bani cash

Un ziar din Costa Rica publică noi informații și fotografii cu Udrea și Bica. Shopping, apartamente scumpe, mașini de lux și bani cash. Elena Udrea si Alina Bica au fost incarcerate in inchisoarea pentru femei El Buen Pastor, care poarta din anul 2017 numele de Vilma Curling Rivera, potrivit presei din Costa Rica.

Jurnalistii de la Diario Extra mai scriu ca Bica si Udrea cheltuiau bani in tara lor, pe care i-ar fi primit cel mai probabil de la un compatriot roman. Articolul se numeste: "Romancele traiau in lux, nu aveau ocupatie si nici date bancare. Suspectii de coruptie au primit bani in fiecare zi"

Publicatia citata adauga ca cele doua femei locuiau in apartamente situate in imobile de lux din cartierul Pavas, unde plateau chirii piperate, foloseau vehicule moderne si luau masa in cele mai bune restaurante din vestul capitalei costaricane.

Directia de Informatii si Securitate (DIS) din tara latino-americana le-ar fi urmarit pe cele doua romance in ultimele luni, prin diverse zone ale capitalei costaricane, vazandu-le in compania unor persoane care pana acum nu au fost identificate.

Potrivit investigatiilor si supravegherii efectuate de DIS si OIJ, nici una dintre cele doua femei nu petrecea multa vreme in apartament, de obicei se mutau seara din apartamentele lor, in alte locatii.

"Se mutau zilnic", arata jurnalistii care ii citeaza pe cei care le-au filat pe Bica si Udrea.

 "Au avut mai multe resedinte, le-am vazut in locuri precum Curridabat, San Pedro de Montes de Oca si de asemenea in Escazu, dar mai multe detalii nu putem da in acest moment, deoarece se afla in procesele judiciare", au declarat sursele citate.

Ofiterii au povestit ca numele Elenei Udrea si al Alinei Bica nu au aparut niciodata in nici o tranzactie bancara, nici macar nu s-au apropiat de un bancomat, ci foloseau doar bani cash. 

 
 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Iub, te-am regulat cum trebuie?” / Dragnea, încornorat ca ultimul gușfarete

2 Zvon...

3 O dobitoacă

4 „Vrem 1,5 milioane euro sau publicăm pozele“

5 AUDIO Profesorul Cordoș, înregistrat când înapoiază mita după trei luni de la decesul pacientului