Una din cele mai populare echipe de la America Express părăsește competiția. Cine a pierdut cursa pentru ultima șansă

Una din cele mai populare echipe de la America Express părăsește competiția. Cine a pierdut cursa pentru ultima șansă

Miercuri seară a avut loc ultima etapă din Guatemala, în competiția America Express. A fost o zi nefericită pentru toți concurenții care și-au luat rămas bun de la una din cele mai îndrăgite echipe.

FOTO Antena 1

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au obținut prima Imunitate a săptămânii în ultima etapă desfășurată în Guatemala. Frații Gavril au surprins pe toată lumea și au câștigat Imunitatea în cea de-a doua zi. Este pentru prima dată când cei doi nu au avut emoții înainte de deciderea celor 3 echipe care urmau să fie trimise în cursa pentru ultima șansă.

Echipele formate din Ovidiu Buta cu Joaquin Bonilla și Cătălin Scărlătescu cu Doina Teodoru au fost trimise direct în cursa pentru ultima șansă după ce au ajuns la Irina Fodor pe ultimele locuri. A treia echipă a fost decisă de concurenți.

Surprinzător, frații Gavril i-au trimis pe cei despre care spuneau că nu îi vor vota niciodată în competiție, Bordea și Cortea. Toată lumea a fost surprinsă de decizia frațiilor, iar Andreea Bălan a avut o reacție nervoasă după votul celor doi.

Cele trei echipe au avut parte de misiuni dificile care i-au pus în ipostaze inedite. Aceștia au fost nevoiți să spele rufe, să spargă 20 de ouă în capul localnicilor și multe alte misiuni care i-au scos din zona de confort.

Locurile superbe și speciale prin care au ajuns cei 6 concurenți i-au făcut pe aceștia să fie cu zâmbetul pe buze la finalul zilei, deși una dintre echipe risca să fie eliminată. Deși au ajuns primii la Irina, Scărlătescu și Doina Teodoru au terminat pe locul 2. Bordea și Cortea au strâns mai mulți bani la ultima misiune și astfel au obținut biletul pentru Columbia.

Doina Teodoru s-a ofticat că a terminat pe locul 2, mai ales că partenerul său nu a vrut să vândă mai scump produsele care le puteau asigura fără emoții primul loc la final de zi.

La Irina, ultimii ajunși au fost Joaquin și Ovidiu. Cei doi au părăsit competiția, în ediția 24, chiar înainte de a pleca spre Columbia. Din păcate, după 2 ediții în care Vulturul a fost verde, a urmat culoarea roșie care nu le mai asigură încă o șansă celor doi concurenți.

„Mi-ai schimbat viața pentru totodeauna, nu am cuvinte”, a spus Joaquin, după ce Irina a arătat totemul.

Vreau să zic și eu un lucru: în viața mea nu aș fi făcut această cursă, dar dacă ar fi să o luăm de la capăt, tot așa aș vrea să mergem și cu același grup”, a adăugat și Ovidiu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...