Una din intrările staţiei de metrou Academia Militară, afectată parţial de o avarie la o conductă

Una din intrările staţiei de metrou Academia Militară, afectată parţial de o avarie la o conductă

Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 5 se desfăşoară în condiţii normale, iar siguranţa călătorilor nu a fost pusă în pericol, după ce una din intrările la staţia de metrou Academia Militară a fost afectată parţial de o avarie la o conductă din administrarea furnizorului de utilităţi, a anunţat, miercuri, Metrorex.

"În urma avariei unei conducte din administrarea furnizorului de utilităţi, în afara şantierului Magistralei 5 de metrou, localizată în intersecţia Bd. Panduri - strada Bagdasar, a fost afectat parţial unul din accesurile staţiei de metrou Academia Militară (ieşirea dinspre Universitatea Naţională de Apărare "Carol I"). Echipele de intervenţie ale operatorului de reţele de apă s-au deplasat la faţa locului pentru constatări şi în acest moment desfăşoară lucrări de remediere în zona respectivă cu suportul antreprenorului", se arată în comunicatul operatorului de transport.

Potrivit sursei citate, circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară în condiţii normale, iar siguranţa călătorilor nu a fost pusă în pericol în niciun moment.

În prezent se desfăşoară lucrări în zona părţii carosabile de pe Şoseaua Panduri, pe segmentul de drum (deviat temporar) cuprins între strada Dr. Dumitru Bagdasar şi Bd. Geniului, pe sensul de deplasare către strada Răzoare.

De asemenea, traficul auto a fost restricţionat temporar pe Şoseaua Panduri, segmentul de drum cuprins între strada Dr. Dumitru Bagdasar şi Bulevardul Geniului, după ce s-a surpat o parte a părţii carosabile.

"Începând cu ora 10:00, Brigada Rutieră a fost informată de administratorul drumului cu privire la faptul că pe şoseaua Panduri, segmentul de drum cuprins între strada Dr. Dumitru Bagdasar şi Bulevardul Geniului, sensul de deplasare către strada Răzoare, s-a produs o surpare/tasare a părţii carosabile", arată Biroul de presă al Brigăzii Rutiere.

Administratorul drumului împreună cu deţinătorii de reţele edilitare vor aplica restricţii de circulaţie etapizat, în funcţie de complexitatea şi gravitatea situaţiei, de la blocarea unui benzi până la blocarea în totalitate a sensului de deplasare. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Guvernul pune piciorul în prag și vine cu proiecte pentru eliminarea haosului produs de ANRE / Până la ce dată v…

2 BREAKING Comisia Europeană refuză toate propunerile din Inițiativa cetățenească (Minority SafePack) privind mi…

3 ULTIMA ORĂ Cel mai mare furnizor de energie electrică schimbă regulile încheierii contractului în piaţa liberă

4 DOCUMENT ANRE încearcă să dreagă busuiocul după ce Guvernul a anunțat că intervine în scandalul liberalizării …

5 Prima bombă în PSD! Dan Voiculescu și-a pus cârpele să demisioneze din partid și își face „grupare parlamentar…