Unde nu-i cap, vai de buzunare. Rapid plătește o sumă colosală, după ce a refuzat o înțelegere amiabilă

Unde nu-i cap, vai de buzunare. Rapid plătește o sumă colosală, după ce a refuzat o înțelegere amiabilă

Rapid trebuie să plătească 600.000 de euro lui Milos Pavlovic, fotbalist care a jucat 21 de meciuri pe vremea lui George Copos. Acționarii Dan Șucu și Victor Angelescu sunt cei somați de TAS și FIFA să-i acorde despăgubirile jucătorului.

Dan Șucu și Victor Angelescu plătesc datorii de peste 10 ani. Foto FC Rapid

Atunci când au preluat Rapidului, Șucu și Angelescu și-au asumat datoriile istorice, făcute în ”mandatele” lui George Copos și Valeriu Moraru. Însă cei doi au făcut o greșeală prin care pierdut o sumă importantă.

Milos Pavlovic a fost transferat de Constantin Zotta, făcut praf de Dinu Gheorghe și dat afară de George Copos. În ianuarie 2012, Rapid, aflat sub comanda fostului arbitru, îl transfera pe sârb de la FC Vaslui, fiindu-i oferit un contrat pe 3 ani, cu un salariu de 15.000 de euro.

D*at afară de Copos de la Rapid, alături de alți 13 jucători

Imediat, fostul conducător al giuleștenilor, Dinu Gheorghe comenta: ”Pavlovici pasează cu jgheabul”. Zotta riposta: „Poate în curtea vămii se pasează cu jgheabul. Pavlovic, la 28 de ani, e unul dintre cei mai buni închizători din țară. Dinu Gheorghe (n.r. fost șef al Vămilor) ar face bine să ne lase în pace”.

Milos Pavlovic își recuperează banii de la Rapid după 11 ani. Foto DigiSport

Milos Pavlovic își recuperează banii de la Rapid după 11 ani. Foto DigiSport

Ulterior, George Copos avea să-l dea afară la de Rapid și pe Constantin Zotta, și pe Pavlovic, alături de alți 13 fotbaliști, printre care Filipe Teixeira, Paul Codrea, Marius Bilaşco și Ovidiu Burcă. Sârbul a mers în instanțele fotbalistice, iar până la urmă s-a ajuns la TAS, unde Pavlovic a avut câștig de cauză, urmând să primească 600.000 de euro. Rapid e obligată să plătească suma urgent, altfel va primi interzis la transferuri, într-o perioadă în care giuleștenii caută să se întărească pentru partea a doua a sezonului.

Rapid are interdicție la transferuri

Culmea este că, în urmă cu un an și jumătate, sârbul era de acord să stingă conflictul pentru 250.000 de euro, exact în zilele în care Dan Șucu i se alătura lui Victor Angelescu în acționariatul Rapidului. Până să se adreseze la TAS, Milos Pavlovic a încercat să ajungă la un acord cu giuleștenii, dar a a fost trimis la plimbare de noii conducători ai celor de la Rapid. Acum, cei doi vor trebui să plătească mult mai mult, 600.000 de euro.

Iar până se va achita această sumă, Rapid are interdicție la transferuri! Astfel, contractele a doi jucători cumpărați în aceste zile, Florent Hasani, extremă dreapta din Kosovo, și Borisav Burmaz, atacant sârb, nu pot fi înregistrate.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat