Unde petrece Andreea Răducan Revelionul și ce își dorește: „Poate că ar fi bine...”

Unde petrece Andreea Răducan Revelionul și ce își dorește: „Poate că ar fi bine...”

Andreea Răducan, în vârstă de 40 de ani, va petrece Revelionul la Vatra Dornei, alături de familia ei. De Crăciun, fosta gimnastă a decis să rămână acasă și s-a bucurat din plin de fiecare moment petrecut cu cei doi copii ai săi, Amira Sophia și Andrei Filip.

Andreea Răducan visează la o vacanță. Foto: Facebook (Arhivă)

În afară de sănătate, Andreea Răducan a dezvăluit că își dorește o vacanță cu soțul ei, Daniel Tandreu.

De Crăciun am rămas acasă, mama ne-a ajutat cu bunătățile pe care le-am servit la masa de Crăciun, după care vom pleca într-o zonă de munte, spre Vatra Dornei, pentru a aniversa trecerea în noul an, tot alături de familie. Eu nu sunt o foarte mare pricepută în bucătărie, mai ales după ce m-am retras și au venit copiii, mama m-a ajutat foarte mult. Mai fac câte ceva dulce când am timp și ceva bun pentru cei mici”, a declarat pentru Click! fosta gimnastă.

Citește continuarea pe Click.ro!

Amintim faptul că Andreea Răducan face parte din 2018 din International Gymnastics Hall of Fame, alături de alți 10 români: Nadia Comăneci (1993), Bela Karolyi (1997), Ecaterina Szabo (2000), Teodora Ungureanu (2001), Daniela Silivaş (2002), Simona Amânar (2007), Octavian Bellu (2009), Lavinia Miloşovici (2011), Gina Gogean (2013), Aurelia Dobre (2016).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB