Unde stă acum Simona Halep după ce a vândut cu 5 milioane de euro vila în care a locuit cu Toni Iuruc

Unde stă acum Simona Halep după ce a vândut cu 5 milioane de euro vila în care a locuit cu Toni Iuruc

Simona Halep (31 de ani) vândut zilele trecute vila din cartierul Primăverii în care a locuit alături de fostul ei soț, Toni Iuruc, de care s-a despărțit anul trecut. Suma tranzacției este impresionantă: 5 milioane de euro.

Simona Halep locuiește acum într-o altă zonă exclusivistă din București. Foto Instagram

Fosta câștigătoare de la Roland Garros și Wimbledon, acum suspendată în urma scandalului de dopaj în care este implicată, deținea cel mai scump imobil din cartierul Primăverii. După ce l-a vândut pe un munte de bani, s-a mutat într-o altă zonă exclusivistă a Capitalei, din zona Floreasca.

"Sub atenta supraveghere a lui Stere Halep, doi muncitori au golit imobilul, iar lucrurile ex-liderului WTA au ajuns la Rahmaninov Residence, în zona Floreasca", a declarat o sursă pentru ProSport.

În noua locație, un apartament costă între 840.000 și 4 milioane de euro. Complexul a fost ridicat de trei investitori, printre care se află și antrenorul Cosmin Olăroiu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /