Unde sunt micii de la Monaco?/Miorița Videanu, aproape nud, la o ședință de masaj pe plajă, la Mamaia

Unde sunt micii de la Monaco?/Miorița Videanu, aproape nud, la o ședință de masaj pe plajă, la Mamaia

Imaginile verii de pe Litoral vin la început de toamnă! Miorița Videanu, soția lui Adriean Videanu, fostul primar al Capitalei, a arătat recent o doză sănătoasă de curaj și de asumare, pe plaja din Mamaia. Doamna Videanu s-a afișat aproape nud la o ședință de masaj, etalându-și trupul fără cusur, scrie Click .

"L-am ales pe Adriean pentru că arăta foarte bine! Avea un corp foarte frumos. Făcea sport și s-a dezvoltat foarte armonios. Era unul dintre cei mai înalți tipi din școală", povestea Miorița Videanu, într-un interviu pentru Revista Tango , în 2009.
Miorița Videanu, pregătită să urce pe masa de masaj
foto: BLITZ/Click!

Iată că și reciproca poate fi oricând valabilă, căci imaginile surprinse de fotoreporterii Click dezvăluie o femeie de 58 de ani, într-un trup parcă sculptat. Rotunjimi tonifiate, piele îngrijită și fermă și un tonus de invidiat.

Miorița Videanu arată senzațional la 58 de ani
foto: BLITZ / Click!

Pozele au fost realizate la finalul verii, pe plaja Caelia din Mamaia. Doamna Videanu, "îmbrăcată" doar cu un costum de baie roșu, s-a relaxat la o ședință de masaj pe plajă, oferind o imagine pe care puține soții de politicieni au curaj să o expună.

Miorița Videanu, surprinsă pe plaja din Mamaia
foto: BLITZ / Click!

Soția fostului primar al Capitalei și-a dat sutienul jos și și-a coborât slipul, astfel încât materialul să nu blocheze mâinile dibace ale maseuzei.

Miorița și Adriean Videanu, căsnicie de peste 3 decenii

Miorița Videanu are o căsnicie de 34 de ani cu Adriean Videanu (59 de ani), fost primar general al Bucureștiului (2005-2008) și fost ministru al Economiei (2008-2010). "Prietenia mea cu el datează încă din copilărie. Locuiam amîndoi în același oraș mic de provincie, frecventam aceeași școală, era foarte greu să nu ne intersectăm. Printr-a VII-a, a VIII-a am început să flirtăm, să ne vedem pe coridoare, el era cu un an mai mare. Prietenia propriu-zisă am început-o abia în ultimii ani de liceu, întrucât părinții mei erau foarte exigenți cu mine în această privința. Relația de prietenie a durat nouă ani", povestea Miorița Videanu în Revista Tango.

Miorița și Adriean Videanu
foto: Mediafax

"Ne-am căsătorit în ’87. După 8 ani, dacă e să scădem perioadele în care ne-am necăjit și am stat despărțiți. Ne vedeam în weekend-uri, ne vedeam la ceaiuri, la Revelioane, el fiind în București, la liceu, iar eu în Alexandria", mai spunea doamna Videanu. Cei doi soți dețin, printre altele, o afacere profitabilă cu producerea și prelucrarea marmurei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...