Unele semne zodiacale sunt profesioniste în a face lucruri palpitante în dormitor. Care sunt cele patru zodii norocoase

Unele semne zodiacale sunt profesioniste în a face lucruri palpitante în dormitor. Care sunt cele patru zodii norocoase

Unele semne zodiacale sunt profesioniste în a face elemente palpitante în dormitor. Creativitatea lor nu cunoaște limite atunci când vine vorba despre plăcere. Pentru ei nu există subiect tabu în dormitor și au mereu o atitudine pozitiv față de noutăți, acceptând pasiunea în toate formele ei.

Horoscop FOTO Shutterstock

Când vine vorba de relații, poți fi considerat sălbatic, amuzant și aventuros dacă ești dispus să apreciezi noi activități erotice în dormitor. În plus, se dovedește a fi un indicator pozitiv al încrederii tale. Dar unele zodii sunt cunoscute pentru că sunt ciudate sub cearșafuri. Emoțiile pe care le aduc pot face ca o partidă de amor să fie total diferită.

Chiar dacă se pot simți total în largul lor să discute cu soțul/soția despre dorințele lor unice, acest lucru nu înseamnă întotdeauna că o fac cu ușurință. Cu toate acestea, fetișurile pot fi foarte normale și doar pentru că alegerea sexuală a unei persoane nu este pe placul tău, nu înseamnă că este ciudată sau nepotrivită.

Un fetiș sănătos necesită o discuție atentă și un acord reciproc și informat din partea ambelor părți implicate. Așadar, iată patru zodii care te vor putea bulversa cu dorințele lor în dormitor, conform Pinkvilla .

1. Scorpion

Acest semn plin de pasiune este enigmatic și entuziast, fiind astfel recunoscut ca un partener intim excelent. Intensitatea lor ridicată și apetitul sexual mare sunt de neegalat. Fetișurile lor sunt atrăgătoare și incitante precum Scorpionii, fie că includ să fie legați sau pălmuiți.

Soțiile Scorpionilor beneficiază de abilitățile lor atunci când se complac în capriciile semnului de apă. Mai mult, ei își romantizează întotdeauna viața sexuală și se străduiesc să își aducă visele și dorințele senzuale în dormitor. Preluând controlul asupra poftelor partenerului lor, ei fac ca aventurile lor intime să fie intense și satisfăcătoare.

2. Vărsător

Având o gamă largă de interese, Vărsătorii sunt recunoscuți ca mari iubitori de aventuri în pat. Există o mare probabilitate ca aceștia să dorească să discute cu soțul/soția lor despre fanteziile sau fetișurile lor erotice, deoarece putem presupune cu destulă siguranță că le au, într-o anumită măsură. Le place să descopere și să exploreze dorințele sălbatice ale iubitului lor și încearcă să le îndeplinească prin acțiuni jucăușe și incitante. Chiar și cei care nu au un istoric de interes pentru fetișuri s-ar putea bucura de natura pasională a acestui semn de aer. Cu siguranță te poți aștepta la o serie de activități misterioase în timp ce te bucuri de o noapte de amor cu un Vărsător.

3. Săgetător

Acest semn zodiacal înflăcărat este dispus la experiențe excentrice și neobișnuite. Un Săgetător mai degrabă va deveni mai sălbatic și mai zburdalnic în loc să fie blând. Ei se bucură de senzații tari și sunt extrem de atrași de practici noi, cum ar fi amorul în aer liber. Având în vedere persoana lor pasională și extrovertită, Săgetătorul aduce în mod constant distracție din belșug în intimitatea cu iubiții lor. Ei se așteaptă să fie capabili să realizeze aceleași isprăvi în pat, de prima dată când încearcă ceva pentru că au citit ficțiune erotică. Datorită laturii lor romantice, adoră să se delecteze cu discuții plăcute și preludiu.

4. Berbec

Dovedind un comportament cochet și încrezător, este cu siguranță real să spunem că persoanele native din Berbec adoră să preia conducerea în dormitor și nu se tem de o dominație înflăcărată. Persoana lor emană sex-appeal, în timp ce mișcările lor senzuale dominatoare își pot duce partenerul la împlinire. Este posibil să viseze cu ochii deschiși la ideea de a-și face soțul/soția să-i servească non-stop. Dar ei știu că nu este nevoie să înceapă toată această acțiune deodată. Ei pot încorpora treptat mai multe dintre fantezii cu acordul partenerului lor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...