Ungaria este singura țară care ia în considerare opinia publică asupra migrației (Orban)

Ungaria este singura țară care ia în considerare opinia publică asupra migrației (Orban)

Ungaria este singura țară care ia în considerare opinia publică asupra migrației și acesta este un motiv de mândrie, a declarat vineri prim-ministrul Viktor Orban, citat de agenția MTI.

Populația Ungariei a avut ocazia să își exprime opinia și guvernul trebuie acum să demonstreze că ia dorința oamenilor în serios. Faptul că opinia publică este luată în considerare înseamnă că "în Ungaria, standardele democratice sunt ridicate", a adăugat Orban.

Prim-ministrul ungar a mai declarat că guvernul vrea să ajungă la acorduri cu actorii economici în interesul competitivității. Ungaria este o economie privată și guvernul nu poate decât să îmbunătățească competitivitatea în acord cu actorii economici, a spus Orban.

Acest acord ar trebui să includă ca elemente-cheie direcția formării profesionale, politica privind piața muncii, sistemul de taxe și educația, potrivit lui Orban.

Referindu-se la aniversarea revoluției antisovietice din Ungaria în 1956, el a spus că libertatea poate fi amenințată în multe feluri. De exemplu, "străini care apar pe teritoriul unei țări fără nicio formă de control, ale căror idei despre viață sunt foarte diferite de ale noastre" și ne transformă "societatea împotriva voinței noastre". Este dificil să se vorbească despre 1956 și libertate fără contextul evenimentelor curente, a adăugat el.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alina Ghica, judecătoarea care a suspendat completurile de 5 judecători la cererea lui Dragnea și a anulat o p…

2 Mafia cu gulere galbene / Te crucești când citești așa ceva!

3 Imagini horror cu fesele „putrezite” ale Loredanei Chivu / Detalii din scandalul ținut departe de ochii presei

4 Așa o fi?

5 Scandalul ia amploare! Răsturnare de situație în dosarul banilor șterpeliți din fondul Direcţiei de Informaţii…