Universitatea Cluj, remiză cu Dinamo (3-3), în penultima etapă din play-out-ul Superligii

Universitatea Cluj, remiză cu Dinamo (3-3), în penultima etapă din play-out-ul Superligii

Universitatea Cluj și Dinamo București au făcut remiză, 3-3 (1-1), sâmbătă seara, pe Cluj Arena, într-un meci din etapa a opta a fazei play-out a Superligii de fotbal, penultima a sezonului, scrie AGERPRES.

Universitatea Cluj - Dinamo București FOTO: Facebook/DinamoBucurestiOfficial

Dinamo, care a condus meciul cu 2-1 şi 3-2, a ratat o nouă victorie, care i-ar fi crescut şansele de a se salva de la retrogradare.

„U” a deschis scorul, prin fostul dinamovist Daniel Popa (5), lansat de Ante Roguljic. Dinamo a egalat spre finalul primei reprize, prin Andrei Ahmed Bani (37), cu un balon lansat de la marginea careului. Imediat după pauză, Dinamo a preluat conducerea, prin reuşita lui Gheorghi Milanov (48), cu un şut la colţul scurt. Portarul sloven Adnan Golubovic, care a avut mai multe intervenţii impresionante, a gafat nepermis la o centrare şi Dorinel Oancea (61) a egalat. Croatul Domagoj Pavicic (87) a adus-o din nou pe Dinamo în avantaj, la centrarea lui Bani, însă pentru scurt timp, deoarece Ovidiu Bic (90+1) a închis scorul, reluând mingea respinsă de Costin Amzăr, după o lovitură de cap a aceluiaşi Bic.

Golubovic s-a făcut remarcat în trei situaţii clare pentru clujeni, la Popa (52, 53) şi la Roguljic (59). Dinamo a avut o ocazie bună prin Goncalo Gregorio (44).

Dinamo a rămas cu o singură victorie în play-out, iar în ultima etapă va primi vizita echipei UTA.

Universitatea Cluj a câştigat la rândul său doar un meci din ultimele şapte jucate în campionat (trei egaluri, trei eşecuri).

În meciurile directe din sezonul regulat, cele două formaţii au terminat la egalitate în tur (1-1), iar „U” a câştigat la Bucureşti cu 1-0.

AS FC Universitatea Cluj - Dinamo Bucureşti 3-3 (1-1), Cluj Arena - Cluj-Napoca

Au marcat: Daniel Popa (5), Dorinel Oancea (61), Ovidiu Bic (90+1), respectiv Andrei Ahmed Bani (37), Gheorghi Milanov (48), Domagoj Pavicic (87).

Arbitru: Szabolcs Kovacs (Carei);

arbitri asistenţi: Daniel Mitruţi (Craiova), Alexandru Vodă (Alba Iulia);

al patrulea oficial: Mircea Ardelean (Arad)

Arbitru video: Sorin Costreie (Voluntari);

arbitru asistent video: Raul Constantin Ghiciulescu (Lugoj)

Observatori: Marcel Savaniu (Satu Mare) - CCA, Paul Cazan (Bucureşti) - LPF

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

4 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?