Universitatea Craiova - FC Hermannstadt 2-0. Neagoe, victorie la debutul pe banca oltenilor

Universitatea Craiova - FC Hermannstadt 2-0. Neagoe, victorie la debutul pe banca oltenilor

Universitatea Craiova obține o victorie importantă pe teren propriu cu FC Hermannstadt, scor 2-0, în primul meci cu Eugen Neagoe pe bancă.

Foto Sportpictures

Eugen Neagoe a disputat primul meci pe banca oltenilor chiar sub privirile fostului mare fotbalist Rivaldo, care a venit să îl vadă pe fiul său Rivaldinho.

După ce în primele trei meciuri terenurile au arătat îngrozitor, din cauza vremii nefavorabile care a dus la transformarea gazonului într-o adevărată mocirlă, terenul oltenilor s-a prezentat mult mai bine și asta a permis un joc mai deschis de ambele părți.

În prima parte a jocului gazdele au fost la conducerea partidei având o posesie net superioară. Formația antrenată de Marius Măldărășanu a reușit însă să păstreze egalitatea pe tabelă până la pauză.

Imediat de la revenirea de la cabine, Andrei Ivan a reușit o execuție de geniu cu care a deschis scorul pe tabelă în favoarea gazdelor. Atacantul oltenilor a preluat mingea de la aproximativ 35 metri de poartă și a șutat imparabil la colțul lung.

În minutul 60, Elvir Koljic a intrat pe teren pentru gazde, înlocuindu-l pe Rivaldinho. Atacantul bosniac a revenit pe teren după o pauză de aproape șase luni. Ultimul joc a fost chiar împotriva sibienilor, în tur, atunci fiind schimbat în minutul 65 după ce a acuzat dureri. Koljic a fost nevoit să se opereze la tendonul femural.

Oaspeții au încercat să revină pe tabelă însă în minutul 67 Căpățână a șutat puternic de la distanță, mingea lovind transversala. Centralul a acordat cornerul din care Ivan a reușit dubla cu o lovitură de cap. Este primul meci al sezonului în care Andrei Ivan punctează de două ori.

Neagoe pornește cu dreptul pe banca Universității Craiova și o egalează la puncte pe FCSB (41 de puncte), dar care are un meci mai puțin disputat. Sibienii sunt acum pe poziția a zecea (24 de puncte) după ce au înregistrat al doilea eșec din 2023. Și depunctarea de 9 puncte i-a demoralizat pe jucătorii sibieni care se luptau pentru un loc în play-off.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

4 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

5 Foarte interesante amănunte...