Universitatea Craiova - Rapid 0-1. Giuleştenii obţin a doua victorie consecutivă în Superligă

Universitatea Craiova - Rapid 0-1. Giuleştenii obţin a doua victorie consecutivă în Superligă

Rapid a obţinut a doua victorie consecutivă în noul sezon din Superligă. Alex Ioniţă a fost eroul giuleştenilor. Atacantul oaspeţilor a primit o pasă excelentă de la Kait şi l-a învins pe Lazăr cu un şut la colţul lung în minutul 51. Până la finalul partidei, Universitatea Craiova a avut mai multe şanse de a reveni pe tabelă dar scorul a rămas neschimbat.

Rapid obţine 6 puncte în ultimele două etape şi urcă pe loc de play-off. De cealaltă parte, Universitatea Craiova nu are un start de sezon prea bun reuşind să obţină doar două remize şi o înfrângere în primele 3 etape de campionat.

Pentru Universitatea Craiova urmează o săptămână dificilă. Oltenii vor face deplasarea pentru manşa tur cu ucrainenii de la Zorya Lugansk în turul trei preliminar al Conference League.

În Superligă Rapid Bucureşti va disputa următoarea partidă pe teren propriu cu FC Argeş, în timp ce Universitatea Craiova va avea un meci de foc în derby-ul Olteniei cu U Craiova 1948.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...