UNPR Iași și-a lansat candidații la alegerile locale; deputata Camelia Bogdănici - pentru Primăria municipiului

UNPR Iași și-a lansat candidații la alegerile locale; deputata Camelia Bogdănici - pentru Primăria municipiului

UNPR Iași și-a lansat candidații la alegerile locale, reprezentantul formațiunii în lupta pentru primăria municipiului Iași fiind Camelia Bogdănici, deputat, medic oftalmolog și cadru universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie 'Gr. T Popa'. La evenimentul de duminică, deputata UNPR i-a avut aproape pe membrii familiei, fiul și părinții, care au urcat pe scenă pentru a o susține.

"Cred că avem suficiente femei puternice care au în spate un bărbat puternic, dar eu am în spate o echipă puternică și acest lucru este esențial. Iașiul are nevoie de o astfel de echipă puternică, de un primar puternic, un primar care să facă legătura între înțelepciunea ieșenilor maturi și entuziasmul tinerilor. Mă bucur că societatea civilă ieșeană are o voce din ce în ce mai prezentă, se implică tot mai mult în proiectele orașului și cred că asta înseamnă că ar putea fi aleasă și o femeie pentru funcția de primar", a declarat Camelia Bogdănici.

Gheorghe Emacu, președintele filialei ieșene a UNPR, a afirmat, în timpul discursului său, că medicul Camelia Bogdănici, candidat la funcția de primar al municipiului Iași, și medicul Marin Burlea, candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Iași, sunt "două vârfuri de lance".

"Sunt oameni cu o notorietate crescută, recunoscuți și apreciați pentru activitatea lor profesională, dar și parlamentari care au o contribuție importantă în ceea ce înseamnă sănătatea și legiferarea ei în Parlamentul României', a precizat Emacu.

La evenimentul organizat la Casa de Cultură a Studenților, unde au luat parte peste 500 de membri și simpatizați ai UNPR, au fost prezenți Valeriu Steriu, coordonatorul campaniei electorale UNPR la nivel național, și Daniel Geantă, deputat UNPR.

"Trebuie să promovăm ceea ce am făcut, trebuie să ieșim în stradă, printre cetățeni, să le spunem ce lucruri bune am făcut și să îi determinăm să ne dea voturile. Cu siguranță veți obține la Iași rezultate bune", a spus Geantă.

Pentru Primăria Târgu Frumos, UNPR îl susține pe medicul chirurg Ali Ghneim, la funcția de primar al orașului Hârlău pe profesorul Daniel Lungu, iar la Podu Iloaei pe inginerul agronom Vasile Cătărău.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...