Unul dintre cei mai cunoscuți antrenori din circuitul feminin îi ia apărararea Anei Bogdan, în conflictul cu francezul Thomas Drouet

Unul dintre cei mai cunoscuți antrenori din circuitul feminin îi ia apărararea Anei Bogdan, în conflictul cu francezul Thomas Drouet

Sascha Bajin, unul dintre cei mai cunoscuți antrenori din circuitul feminin, a dezvăluit că a avut probleme cu francezul Thomas Drouet, antrenorul dat afară de Ana Bogdan (30 de ani, locul 63 WTA), în urma unui conflict la Australian Open 2023.

Antrenorul Thomas Drouet a fost concediat de Ana Bogdan

Sascha Bajin a postat un mesaj pe Twitter, după ce a văzut declarațiile date de Ana Bogdan, în care a povestit că și el a avut parte de un moment neplăcut cu Drouet. Acesta a făcut trimitere și la despărțirea lui Thomas Drouet de Jaqueline Cristian: „Ana și Jaqi au vorbit amândoi despre Thomas Drouet și se pare că, până la urmă, nu este chiar un tip atât de grozav. Se pare că a încetat brusc să mai lucreze cu Jaqi, iar Anei nu i-a plăcut deloc felul în care s-a comportat. Am avut o întâlnire cu el în Dubai, când și-a pierdut temperamentul în fața mea. Eu doar i-am cerut să șteargă bicicleta, după ce a folosit-o, pentru că a transpirat pe ea. Pentru asta a început să țipe și mă întreba cine sunt eu de îi spun ce să facă”, a scris Sascha Bajin“.

Jucătoarea Ana Bogdan și-a concediat antrenorul chiar în timpul Australian Open, după ce sportiva a spus că a început să țipe la ea din senin îmn timpul unui antrenament: „E dus cu capul!. Nu merită nici să-l privesc în ochi!”, a fost comentariul dur al Anei Bogdan.

A fost declarat „Antrenorul Anului 2018”

Aleksandar „Sascha” Bajin a devenit celebru după ce a fost partenerul de antrenament al Serenei Williams timp de opt ani, după a devenit antrenorul japonezei Naomi Osaka, când ea a câștigat US Open 2018 și Australian Open 2019, fiind numit „Antrenorul Anului 2018”.

După despărțirea de Osaka, Bajin a mai lucrat cu Kristina Mladenovic, Dayana Yamstremska și Karolina Pliskova.

În trecut, acesta a mai fost partenerul de antrenament al unei jucătoare precum Victoria Azarenka, Sloane Stephens și C aroline Wozniacki.

Thomas Drouet, implicat într-un scandal de proporții

În anul 2013, Thomas Drouet a fost implicat într-un scandal de proporții. John Tomic, tatăl jucătorului australian de tenis Bernard Tomic, a fost arestat la Madrid, după ce l-a agresat fizic pe Thomas Drouet, cel care era atunci partenerul de antrenament al fiului său. Conflictul a avut loc la hotelul jucătorilor, înainte de începerea turneului Masters 1000 de la Madrid.

John Tomic l-ar fi lovit atunci cu capul în față. Motivul a fost că Thomas Drouet a protestat la felul în care îi vorbea tatăl lui Bernard.

John Tomic a fost condamnat la 8 luni de închisoare, cu suspendare și a fost interzis în circuit timp de 12 luni.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

2 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

3 Așa o fi?

4 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

5 Așa o fi, cum zice omul ăsta?