UPDATE Accident pe A2: 17 mașini implicate; Nu sunt persoane rănite grav

UPDATE Accident pe A2: 17 mașini implicate; Nu sunt persoane rănite grav

UPDATE ORA 8.55 Cele patru persoane transportate la spital în urma accidentului produs miercuri dimineață la intrarea în Capitală pe Autostrada A2 nu au suferit răni grave, au precizat reprezentanții ISU București - Ilfov.

Toate victimele sunt bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 62 de ani, menționează ISU București-Ilfov. Doi au fost transportați la Spitalul "Sfântul Pantelimon" și doi la Spitalul 'Bagdasar-Arseni'.

UPDATE ORA 8.31 Patru răniți în accidentul de pe A2 au fost duși la spitale din Capitală

Patru persoane rănite în accidentul care a avut loc miercuri dimineață pe Autostrada A2 au fost transportate la Spitalul 'Sfântul Pantelimon' și la Spitalul 'Bagdasar-Arseni' din Capitală, potrivit unor surse medicale.

Două sunt transportate la "Sfântul Pantelimon" și două la "Bagdasar Arseni".

Potrivit comisarului-șef al Centrului Infotrafic, Cătălin Bocai, s-au produs două accidente pe Autostrada A2 — pe sensul către Constanța și pe sensul către București.

Conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în urma accidentelor, 22 de persoane sunt evaluate medical.

Miercuri dimineață a avut loc un accident și pe Autostrada A1, în care au fost implicate patru autoturisme, a precizat comisarul-șef Cătălin Bocai.

ORA 8.02 Accident pe A2; 17 mașini implicate și trei persoane transportate la spital

Un accident s-a produs miercuri dimineață la intrarea în Capitală pe Autostrada A2, iar potrivit primelor informații ale ISU București — Ilfov trei persoane sunt transportate la spital.

Reprezentanții ISU au precizat că în accident au fost implicate 17 mașini, dintre care 10 pe sensul către Constanța, iar șapte spre Capitală.

Conform sursei citate, în urma accidentului, 22 de persoane sunt evaluate medical.

La fața locului acționează cinci echipaje SMURD, unul de la descarcerare și un altul pentru stingere.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu