UPDATE Arad: Accidentul de la Sântana - provocat de șoferul microbuzului, care a intrat pe contrasens

UPDATE Arad: Accidentul de la Sântana - provocat de șoferul microbuzului, care a intrat pe contrasens

Două persoane au decedat și alte zece au fost rănite joi dimineața, într-un accident pe un drum județean dintre localitățile arădene Sântana și Curtici, care a fost provocat de șoferul unui microbuz de călători, care a intrat pe contrasens și s-a tamponat aproape frontal cu un autocar, fără pasageri la bord, relevă primele măsurători ale polițiștilor.

"Conducătorul microbuzului a intrat pe contrasens și s-a lovit frontal stânga de un autocar care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului, o femeie și un bărbat care se aflau pe scaunul din spatele șoferului microbuzului, au decedat", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, inspector principal Lorena Radu.

Microbuzul transporta muncitori la o fabrică din zonă, în timp ce autocarul era gol.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor elementelor care au dus la producerea accidentului de circulație, în cauză fiind deschis un dosar penal, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Traficul rutier a fost blocat în zona accidentului pentru intervenția echipelor de prim ajutor și pentru efectuarea măsurătorilor legale.

În urma accidentului, a fost activat planul roșu de intervenție, potrivit Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...