UPDATE Argeș: Zece răniți în accidentul de pe DN 65, în urma coliziunii dintre un autoturism și un microbuz; circulația a fost întreruptă o oră

UPDATE Argeș: Zece răniți în accidentul de pe DN 65, în urma coliziunii dintre un autoturism și un microbuz; circulația a fost întreruptă o oră

Zece persoane au fost rănite în accidentul produs vineri-seară pe DN 65, în zona localității argeșene Albota, circulația între Pitești și Slatina fiind complet blocată aproape o oră.

Din primele informații centralizate de polițiști reiese că zece persoane au fost rănite în accident, două fiind în stare mai gravă. Cel mai grav rănite au fost două femei aflate în autoturism, în timp ce opt pasageri din microbuzul care transporta angajații unei firme au suferit leziuni mai ușoare.

"În evenimentul rutier au fost implicate două autovehicule, un autoturism și un microbuz cu navetiști. Accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei în curbă, autoturismul pătrunzând pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu microbuzul", a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, inspectorul principal Mădălin Zamfir.

Femeia aflată la volanul autoturismului a fost cel mai grav rănită, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență din Pitești cu o ambulanță SMURD, pentru resuscitare. La aceeași unitate medicală a fost transportată și sora șoferiței, pasageră în autoturism, dar și cei opt pasageri din microbuz, singurul care nu a suferit leziuni fiind șoferul microbuzului.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Pentru Situații de Urgență Argeș, din primele informații a reieșit că două persoane sunt încarcerate. La fața locului au intervenit mai multe ambulanțe și echipaje SMURD, precum și o autospecială de descarcerare.

Circulația a fost complet blocată timp de aproape o oră, fiind ulterior reluată pe un singur fir, alternativ, până la finalizarea cercetării la fața locului.

AGERPRES / (AS — autor: George Onea, editori: Marius Frățilă, Diana Dumitru, editor online: Evelin Ceciu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro