UPDATE Atentat la Nisa: Barack Obama este ținut la curent cu evoluția situației

UPDATE Atentat la Nisa: Barack Obama este ținut la curent cu evoluția situației

Președintele Statelor Unite, Barack Obama, a fost informat joi seară despre situația de la Nisa, în Franța, unde mai multe zeci de persoane și-au pierdut viața când un camion a pătruns în viteză în mulțimea care asista la focurile de artificii cu ocazia Zilei Naționale a Franței, transmite AFP.

* Atentat la Nisa: O mașină a intrat în mulțime de Ziua Națională a Franței

"Președintele a fost informat despre situația de la Nisa, iar echipa sa de securitate națională îl va ține la curent cu evoluția situației", a declarat un purtător de cuvânt al executivului american, Ned Price.

* UPDATE ORA 03:23 Atentat la Nisa: Barack Obama condamnă "ceea ce pare a fi un oribil atac terorist"

Președintele Statele Unite, Barack Obama, a condamnat cu fermitate joi seară "ceea ce pare a fi un oribil atac terorist" la Nisa, sud-estul Franței, unde cel puțin 76 de persoane și-au pierdut viața când un camion a pătruns în viteză în mulțimea care asista la focurile de artificii cu ocazia Zilei Naționale a Franței, potrivit AFP.

"Suntem solidari cu Franța, cel mai vechi aliat al nostru, în momentul în care face față acestui atac", a declarat Barack Obama într-un comunicat, oferind ajutorul Statelor Unite în ancheta pentru a-i găsi pe cei responsabili de această tragedie.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Foarte interesante amănunte...