UPDATE Brașov: Accident rutier soldat cu patru persoane decedate și altele în stare gravă

UPDATE Brașov: Accident rutier soldat cu patru persoane decedate și altele în stare gravă

Patru persoane, dintre care trei adulți și un copil, au decedat vineri în urma unui accident rutier înregistrat în zona localității Perșani din județul Brașov.

Sursa foto: Covaciu Construct / Facebook

UPDATE ORA 15.09 Brașov: Microbuzul implicat în accident a acroșat un parapet de separare a sensului de mers

Microbuzul înmatriculat în județul Iași implicat, vineri, într-un accident rutier pe DN 1 în zona localității Perșani a acroșat, în timp ce se deplasa în direcția Sibiu venind dinspre Brașov, un parapet de beton care separă sensurile de mers într-o curbă la dreapta, răsturnându-se pe celălalt sens de circulație, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov comisarul șef Liviu Naghi.

În urma accidentului patru persoane au decedat, între care și șoferul, alte 21 fiind preluate de către echipajele de ambulanță și transportate la spital iar trei persoane nu au necesitat internarea.

Potrivit sursei citate, copiii aflați în microbuz aveau vârste cuprinse între 12 și 18 ani a mai precizat purtătorul de cuvânt, care a adăugat că circulația pe DN 1 în zonă este închisă deocamdată până la efectuarea măsurătorilor în urma accidentului.

UPDATE ORA 15.03 Procurorii deschid un dosar penal în legătură cu accidentul rutier din Brașov

UPDATE ORA 14.54 Ambulanța Brașov: 27 de victime transportate la spitalele din Brașov în urma accidentului de la Perșani

UPDATE ORA 14.49 Două elicoptere pregătite să intervină, 20 de persoane transportate la spital; accidentul, anunțat la 12,36

UPDATE ORA 14.33 Iași: Copiii implicați în accidentul din județul Brașov se duceau la un festival folcloric, la Arad

UPDATE ORA 14.33 Ministerul Sănătății: 2 victime — 'cod roșu' de urgență, una — 'cod galben', celelalte — rănite ușor

Ministerul Sănătății informează că două dintre victimele accidentului rutier care a avut loc în județul Brașov sunt pe "cod roșu" de urgență, una pe "cod galben", iar celelalte au "cod verde" (răniți ușor).

Autocarul răsturnat transporta 28 de copii și 3 adulți. Patru persoane și-au pierdut viața: un copil și trei adulți. În prezent, 2 victime — 'cod roșu' de urgență, 1 victimă — 'cod galben', celelalte 'cod verde' (răniți ușor). Toate victimele grave vor fi transportate la spitale din județul Brașov. În standby se află un elicopter al Ministerului Afacerilor Interne în caz că ar fi nevoie de transfer la București pentru pacienți grav răniți", se arată într-un comunicat al MS transmis, vineri, AGERPRES.

Ministerul Sănătății se află în permanentă legătură cu Comandamentul Operațional pentru Situații de Urgență și cu spitalele din județul Brașov.

UPDATE ORA 14.19 Iohannis: Autoritățile fac tot posibilul pentru limitarea consecințelor

UPDATE ORA 14.19 MAI are pregătit un elicopter, dacă situația o impune

ORA 13.41 Brașov: Accident soldat cu patru persoane decedate și alte câteva în stare gravă

Patru persoane, dintre care trei adulți și un copil, au decedat vineri în urma unui accident înregistrat în zona localității Perșani din județul Brașov.

Prefectul Județului, Ciprian Băncilă, a declarat pentru AGERPRES că, în afară de cele patru persoane decedate, mai sunt două în stare foarte gravă și alte șapte cărora li se acordă asistență medicală la locul accidentului.

La nivelul județului, a fost instituit Codul Roșu de intervenție și au fost solicitate Ministerului de Interne două elicoptere SMURD pentru a transporta bolnavii la spital. De asemenea, la fața locului se află 11 ambulanțe care acordă asistență medicală.

Cele patru persoane decedate cât și celelalte rănite să aflau într-un autocar cu 30 de persoane.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...