UPDATE Brașov: Numărul celor care protestează a depășit 1.000

UPDATE Brașov: Numărul celor care protestează a depășit 1.000

Peste 1.000 de persoane protestează în noaptea de marți spre miercuri pe străzile din Brașov față de adoptarea de către Guvern a unor acte normative în domeniul Justiției.

Coloana de manifestanți a plecat de la Prefectură în marș pe bulevardele din oraș scandând "Jos Guvernul!", "Hoții!", "DNA să vină să vă ia!".

Ei au parcurs bulevardul 15 Noiembrie, Calea București, după care se vor întoarce pe bulevardul Saturn spre centrul orașului, în Piața Sfatului.

La acțiunile de protest desfășurate până acum, manifestanții se adunau în fața Prefecturii, după care se îndreptau în marș la sediul PSD din Piața Sfatului, apoi reveneau la Prefectură.

În ședința de marți, Guvernul a adoptat un proiect de lege privind grațierea unor pedepse și a unor măsuri educative privative de libertate, precum și o ordonanță de urgență pentru modificarea și completarea Codului penal și a Codului de procedură penală.

ORA 00.20 Brașov: Câteva sute persoane protestează pe străzile din oraș

Câteva sute de persoane s-au adunat marți, începând cu ora 23,00, în fața Prefecturii din Brașov, în semn de protest față de actele normative aprobate în ședința de guvern privind grațierea și modificarea Codurilor penale.

După câteva zeci de minute, protestatarii s-au îndreptat în marș spre bulevardul Calea București scandând "Jos Guvernul!", "PSD, ciuma roșie!", "Hoții!", "DNA să vină să vă ia!".

Mobilizarea s-a făcut pe rețelele de socializare.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?