UPDATE Brașov: Toate cele patru victime ale accidentului petrecut pe DN1 au fost transportate la spital

UPDATE Brașov: Toate cele patru victime ale accidentului petrecut pe DN1 au fost transportate la spital

Cele patru victime ale accidentului rutier petrecut sâmbătă seara pe DN1, la ieșirea din Vlădeni spre Perșani, au fost transportate la spital - doi copii la Spitalul Clinic de copii, iar doi adulți la Spitalul Clinic Județean de Urgență, precizează purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, cpt. Ciprian Sfreja.

Copilul de șapte ani era inconștient, intubat, iar altul de 11 ani a suferit un traumatism cranio-cerebral și la membrele superioare. O persoană de sex feminin, în vârstă de 38 de ani a fost transportată la spital cu dureri toracice și de bazin.

Cea de a patra victimă, un bărbat, are fractură deschisă la genunchiul drept, femur drept și tibie și contuzie toracică, potrivit sursei citate.

Brașov: Accident rutier pe DN1; patru persoane rănite

Patru persoane au fost rănite după un accident care s-a petrecut sâmbătă seara pe DN1, la ieșirea din Vlădeni spre Perșani, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, cpt. Ciprian Sfreja.

Accidentul s-a produs între un TIR răsturnat pe șosea și un autoturism care a intrat în TIR.

Toate cele patru victime se aflau în autoturism, una fiind încarcerată. Cei doi copii au vârste între doi și șapte ani. Unul dintre ei se află în stare gravă. La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD, o ambulanță și un echipaj cu apă și spumă. Traficul în zonă este blocat, potrivit sursei citate.

În județul Brașov plouă de câteva ore, carosabilul fiind umed. În zona Vlădeni-Perșani se produc frecvent accidente rutiere.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”