UPDATE Buzău: Bărbatul care a amenințat cu sabia un agent de pază, reținut pentru 24 de ore

UPDATE Buzău: Bărbatul care a amenințat cu sabia un agent de pază, reținut pentru 24 de ore

Bărbatul în vârstă de 27 de ani care a amenințat cu sabia un agent de pază la o casă de pariuri din Buzău a fost reținut duminică seara pentru 24 de ore, potrivit Amaliei Călugăru, de la Biroul de presă al IPJ Buzău. 

ORA 16.10 Buzău: Altercație și amenințări cu sabia la o casă de pariuri

Doi bărbați, de 27 respectiv 33 de ani, au fost duși duminică la audieri după ce au avut o altercație cu doi agenți de pază, la o casă de pariuri din cartierul Micro 14 din municipiul Buzău, unul dintre agresori având o sabie asupra sa.

''Între doi agenți de pază ai casei de pariuri și cei doi agresori nu a existat contact fizic, ci doar amenințări'', a declarat Amalia Călugăru, de la Biroul de presă al IPJ Buzău.

Potrivit sursei citate, cei doi agenți de pază, aflați într-o intervenție sâmbătă seara, s-au șicanat în trafic cu două persoane care se aflau în alt autoturism pe motiv că nu s-a acordat prioritate de trecere, ulterior, aceștia din urmă promițând că știu unde-i găsesc pe agenți și că vor reveni. ''În timp ce agenții de pază se aflau la postul fix, cei doi bărbați cu care aceștia s-au șicanat în trafic au intrat în local și au avut discuții în contradictoriu. Pentru că au făcut scandal, cei doi au fost scoși afară din local, iar unul dintre ei a scos o sabie de circa 60 de centimetri și a amenințat de la distanță, moment în care agentul de pază a folosit spray-ul lacrimogen', a mai declarat sursa citată.

Toate persoanele au fost duse duminică la audieri, procurorul de caz urmând să decidă dacă aceștia vor fi reținuți.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandal online / Denise Rifai contraatacă „sexual”: „Nu vă căutați acum în pantaloni căci nu veți găsi mare lucru!”

2 Generalul Coldea, filat și fotografiat pe aeroportul din Geneva și în avion...

3 O imagine care va aduce gheață în chiloții multor pesediști...

4 Simplă speculație de presă?

5 Bădălău a refuzat să dea declarații la DNA / Procurorii au înregistrări video de la toate discuțiile pesedistului cu denunțătorul său, primarul Dan Pasa…