UPDATE Caraș-Severin: Au fost declarate decedate cele trei persoane intoxicate cu vapori de alcool când curățau o cisternă

UPDATE Caraș-Severin: Au fost declarate decedate cele trei persoane intoxicate cu vapori de alcool când curățau o cisternă

Reprezentanți ai Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Caraș-Severin au declarat, vineri, că au murit cele trei persoane care s-au intoxicat cu vapori de alcool în timp ce curățau o cisternă de transport bere.

"În ciuda efectuării manevrelor de resuscitare, reprezentanții SAJ au declarat decesul celor trei victime", a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ''Semenic'' al județului Caraș-Severin, Magdalena Tocmelea.

Vineri dimineața, pompierii de la Punctul de lucru Băile Herculane și Detașamentul Caransebeș au intervenit pentru scoaterea a trei persoane dintr-o cisternă de transport bere. Acestea efectuau lucrări de curățare a cisternei și se pare că s-au intoxicat cu vapori de alcool. Incidentul s-a petrecut pe DN6, între localitățile Domajnea și Cornea.

* Caraș-Severin: Trei persoane, intoxicate cu vapori de alcool în timp ce curățau o cisternă de transport bere

Trei persoane s-au intoxicat vineri cu vapori de alcool în timp ce efectuau lucrări de curățare a unei cisterne de transport bere, aflată pe DN6 în apropierea localității Domajnea, potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Caraș-Severin.

"Punctul de lucru Băile Herculane și Detașamentul Caransebeș au intervenit pentru extragerea a trei persoane dintr-o cisternă de transport bere. Cele trei persoane efectuau lucrări de curățare a cisternei și se pare că s-au intoxicat de la vaporii de alcool. După extragere, victimele au fost predate serviciului de ambulanță județean. În momentul de față se efectuează manevre de resuscitare", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU ''Semenic'' al județului Caraș-Severin, Magdalena Tocmelea.

Incidentul s-a petrecut pe DN6, între localitățile Domajnea și Cornea.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...