UPDATE Caraș-Severin: O persoană decedată, două în stare critică, iar alte două cu politraumatisme, în urma accidentului de la Bocșa

UPDATE Caraș-Severin: O persoană decedată, două în stare critică, iar alte două cu politraumatisme, în urma accidentului de la Bocșa

UPDATE ORA 8:35 O persoană a decedat, două sunt în stare critică, iar alte două prezintă politraumatisme, în urma accidentului produs vineri dimineața, pe DN 58B, pe raza orașului Bocșa.

"Sunt două autovehicule implicate în accident, un microbuz și un autoturism care s-au ciocnit frontal. Șoferul furgonului a decedat, ceilalți fiind răniți și transportați la spital. Circulația în zonă a fost blocată", a declarat Dinu Nicorici, din cadrul IPJ Caraș-Severin.

Persoanele implicate în accident au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Reșița, două dintre ele fiind în stare critică.

"Tinerii au vârste cuprinse între 16 și 23 de ani. Doi sunt în comă, în stare critică, iar alți doi prezintă politraumatisme. Șoferul de pe mașina de panificație este decedat", a afirmat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Reșița, Diana Tobă.
Polițiștii efectuează verificări pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului.

Unii martori spun că șoferul autoturismului ar avea doar 17 ani și ar fi urcat băut la volan, date neconfirmate încă de polițiști.
Autoritățile au activat planul roșu de intervenție, la fața locului acționând o autospecială de stingere și modul de descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple, două autospeciale pentru munca operativă și echipaje ale SAJ.

* ORA 7:25 Caraș Severin: Șase persoane implicate într-un accident la Bocșa; autoritățile au activat planul roșu de intervenție

Șase persoane sunt implicate într-un accident care s-a produs vineri dimineața între două autoturisme pe DN 58 B, în localitatea Bocșa, autoritățile activând planul roșu de intervenție.
Potrivit ISU Caraș Severin, la fața locului acționează o autospecială de stingere și modul de descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple, două autospeciale pentru munca operativă și echipaje ale SAJ.

Din primele informații, sunt implicate șase persoane.
Circulația rutieră este blocată în zonă.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Dizarmonic. Fals. Crud. Inadaptat / Un psiholog calcă pe cutume și-l „diagnostichează” pe Iohannis

3 Ea e madam Ciolacu. Poate cea mai de succes covrigăreasă din Buzău...

4 Jocuri de putere între taberele marionetelor din PSD

5 De citit...