UPDATE Cluj: Peste 10.000 de persoane la protestul împotriva Guvernului

UPDATE Cluj: Peste 10.000 de persoane la protestul împotriva Guvernului

Peste 10.000 de oameni au pornit în marș miercuri seara din Piața Unirii din Cluj, în jurul orei 19,30, ei protestând față de actele normative adoptate marți seară de Guvern cu privire la justiție.

Ei poartă pancarte inscripționate cu mesaje cum ar fi "Jos Guvernul", "Anticipate", "Hoția ucide", "PSD — ciuma roșie" și au scandat lozinci — "Uniți salvăm toată România", "Hoții", "DNA să vină să vă ia".

Protestul a început în jurul orei 19,00, mai multe apeluri de chemare la manifestație fiind transmise în cursul zile prin rețelele de socializare.

Participanții la marș sunt însoțiți de efective ale forțelor de ordine, însă protestul s-a desfășurat fără incidente până la această oră.

Cluj: Peste 2.000 de persoane protestează în Piața Unirii

Peste 2.000 de persoane s-au adunat miercuri seara în Piața Unirii din Cluj-Napoca pentru a protesta împotriva actelor normative adoptatate de Guvern cu privire la modificarea Codurilor penale și grațierea.

Protestul era programat să înceapă la ora 19,00, iar în jurul acestei ore se adunaseră deja în Piața Unirii peste 2.000 de persoane.

Protestarii poartă pancarte cu mesaje ca "Jos Guvernul", "Anticipate", "Jos dictatura hoților", "Hoția ucide". De asemenea, protestatarii au scandat "Uniți, salvăm toată România".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

2 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

3 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

4 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

5 Așa o fi, cum zice omul ăsta?