UPDATE CNAIR: S-a deschis circulaţia pe DN 2B,între Buzău şi Şendreni, DN 22B, între Brăila şi Galaţi, DN 21,între Brăila şi Slobozia

UPDATE CNAIR: S-a deschis circulaţia pe DN 2B,între Buzău şi Şendreni, DN 22B, între Brăila şi Galaţi, DN 21,între Brăila şi Slobozia

Circulaţia rutieră pentru toate categoriile de autovehicule este a fost deschisă duminică, începând cu ora 19:00, pe DN 21A, între Bărăganul (judeţul Brăila) şi Ţăndărei (judeţul Ialomiţa), informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

UPDATE ORA 19.30 CNAIR: S-a deschis circulaţia pe DN 2B, între Buzău şi Şendreni, DN 22B, între Brăila şi Galaţi, DN 21, între Brăila şi Slobozia

Circulaţia rutieră pentru toate categoriile de autovehicule este a fost deschisă duminică, începând cu ora 18:00, pe DN 2B, între Buzău şi Şendreni, DN 22B, între Brăila şi Galaţi, DN 21, între Brăila şi Slobozia, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

La această oră, sunt închise A2, între Bucureşti şi Feteşti, şi DN 21A, între Bărăganul şi Ţăndărei.

Măsura închiderii acestor sectoare de autostrăzi şi drumuri naţionale a fost luată din cauza fenomenului meteo de ploaie îngheţată care generează apariţia spontană a poleiului. Conform CNAIR, fenomenul meteo de ploaie îngheţată este foarte periculos, instalându-se spontan şi afectând semnificativ siguranţa circulaţiei rutiere.

Reprezentanţii CNAIR acţionează în permanenţă în toate zonele afectate, pentru a asigura desfăşurarea traficului rutier în condiţii de siguranţă.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere face apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.

Conform unei atenţionări emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, până la ora 20:30, în localităţi din judeţele Constanţa şi Tulcea se vor semnala depuneri semnificative de polei, mai ales pe conductori, arbori şi obiecte din apropierea solului.

ORA 19.18 Buzău: Traficul pe DN 2 B a fost reluat, se circulă în condiţii de iarnă

Traficul pe DN 2 B, la ieşirea din Buzău către Brăila, restricţionat total duminică după amiază, a fost reluat, a anunţat Biroul de presă al IPJ Buzău.

Potrivit sursei citate, pe DN 2B se circulă în condiţii de iarnă, la fel ca şi pe celelalte tronsoane de drum naţional din judeţul Buzău.

"Pe celelalte drumuri naţionale din judeţul Buzău nu sunt impuse alte restricţii de trafic, pe majoritatea drumurilor se circulă în condiţii de iarnă", a mai precizat sursa citată.

Trei evenimente rutiere au avut loc duminică după amiază pe drumurile naţionale din judeţul Buzău. Pe DN 2 Buzău-Galaţi, la ieşirea din Buzău, un autoturism s-a răsturnat, iar un altul a derapat din cauza poleiului.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Buzău, câteva ore mai târziu, pe DN 2, pe raza localităţii Căldăruşanca, s-a produs un accident rutier cu cinci răniţi, doi adulţi şi trei minori. AGERPRES(A, AS-autor Dorin Ivan, editori: Mihai Simionescu, Mihaela Dicu, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”