UPDATE Dâmbovița: Poliția anchetează un bănuit în cazul celor doi bărbați împușcați pe un câmp lângă Târgoviște (surse)

UPDATE Dâmbovița: Poliția anchetează un bănuit în cazul celor doi bărbați împușcați pe un câmp lângă Târgoviște (surse)

Poliția anchetează, marți, un bănuit în cazul celor doi bărbați găsiți împușcați săptămâna trecută pe un câmp lângă Târgoviște, cel în cauză fiind vânător, cu vârsta în jur de 60 de ani.

Conform unor surse din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Dâmbovița, bărbatul, domiciliat în Târgoviște, este în custodia Poliției, fiind adus în fața anchetatorilor pentru declarații.

Posesorii de arme de vânătoare din județul Dâmbovița au fost audiați, în aceste zile, de polițiștii dâmbovițeni, în cadrul anchetei privind cei doi bărbați împușcați mortal pe un câmp din apropierea municipiului Târgoviște.

De asemenea, potrivit unui comunicat al IPJ Dâmbovița transmis marți după-amiază AGERPRES, bărbatul bănuit de omorul celor două bărbați este în vârstă de 58 de ani. Sursa citată mai anunță că prim-procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița și inspectorul șef al IPJ Dâmbovița vor susține o conferință de presă comună marți seară.

"În acest moment, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița este audiat, sub coordonarea procurorului de caz, un bărbat de 58 ani, din Târgoviște, bănuit de săvârșirea a două infracțiuni de omor în data de 26 octombrie a.c. În această seară, prim-procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița și inspectorul șef al Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița vor susține o conferință de presă la sediul poliției dâmbovițene", se menționează în comunicat.

În primele declarații publice, anchetatorii au susținut că este mai probabilă varianta omorului, dar nu sunt excluse și alte piste.

Concluziile medicilor legiști arată că moartea celor doi bărbați a fost violentă, s-au tras focuri de armă cu alice, iar pe corpurile victimelor au fost constatate multiple leziuni. Asupra fiecăruia dintre cei doi bărbați s-au tras câte două focuri de armă.

Una dintre victime este Gheorghe Ifrim, consilier local în Răzvad, iar celălalt, Ion Neagu. Cei doi erau pe câmp să culeagă varză. Joi seara un trecător a văzut pe câmp trupurile celor doi și a anunțat Poliția. Cercetările sunt în desfășurare pentru a se stabili ce s-a întâmplat.

AGERPRES / (A — autor: Cornelia Dumitru, editor: Marius Frățilă, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Zvon...

2 „Am fantasme sexuale cu ea. Îți vine s-o iei și s-o pui acolo pe masă!"

3 Așa o fi?

4 S-ar putea să nu mintă! / Dragnea spune că Ordonanța 13 a fost ideea lui Marian Neacşu și a lui Marcel Ciolacu

5 Dialog ireal între o pacientă de 80 de ani și medic: „Nu mă vaccinez, am auzit la televizor că rămân sterilă”