UPDATE Dâmbovița: Variantele în cazul celor doi bărbați găsiți împușcați pe câmp - accident de vânătoare sau crimă

UPDATE Dâmbovița: Variantele în cazul celor doi bărbați găsiți împușcați pe câmp - accident de vânătoare sau crimă

''Pe un câmp au fost găsite cele două persoane decedate. Nu putem spune ce fel de armă a fost folosită, cercetările se fac de către polițiști și procurori'', a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmbovița, Alexandra Niculae.

 Polițiștii și procurorii investighează cazul celor doi bărbați găsiți împușcați pe un câmp la Nisipuri, în apropiere de Târgoviște, primele variante fiind accident de vânătoare sau omor calificat.

''Am efectuat cercetarea la fața locului în condiții de lumină artificială. Urmează să securizăm locul și să continuăm mâine cercetările, pe lumină naturală. Nu se știe autorul, evident, este căutat. Victimele au dispărut astăzi de acasă, nu avem date suplimentare în momentul acesta. Variantele sunt accident de vânătoare și omor calificat; având în vedere că sunt două persoane, varianta a doua este cea mai plauzibilă. Urmează să stabilim la autopsie calibrul gloanțelor, se pare că nu erau de calibru mare. Una dintre persoane a fost împușcată în cap, există o rană și în zona abdomenului, urmează să stabilim, iar cea de-a doua persoană, în zona abdominală'', a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, Mihai Dincă.

Cei doi bărbați găsiți împușcați aveau 40 de ani și, respectiv, 49 de ani.

Un trecător le-a văzut trupurile și a alertat Poliția.Doi bărbați au fost găsiți joi împușcați pe un câmp, la Nisipuri, în apropiere de Târgoviște, iar Poliția investighează ce s-a întâmplat.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria